Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Pressemeddelelser fra KHL

Presseforum

Vores presseforum indeholder pressemeddelelser fra KHL, KHLs bestyrelse, landmænd og andre, der har udtalt sig på KHLs vegne - i samarbejde med KHL.

Pressemeddelelser

17. januar 2022 | KHL holder på medlemmerne og udlodder del af overskuddet

- På trods af corona-udfordringerne har vi haft et godt år i KHL. Det er positivt, at foreningen igen præsterer et overskud, og at det ganske direkte kommer det enkelte medlem til gode, siger KHLs formand Hans Damgaard i dagens pressemeddelelse.


11. marts 2021 | Årvågen vagthund for et udfordret landbrug

KHL holder på medlemmerne, har en sund økonomi og der er i høj grad brug for foreningen som vagthund for et landbrug, som også er udfordret lokalt, fremgik det af formandens beretning på den virtuelle generalforsamling d. 10. marts.


18. januar 2021 | KHL sender 3 millioner tilbage til medlemmerne

KHLs penge skal ikke stå og samle støv, og efter et godt regnskabsår har bestyrelsen besluttet at sende godt 3 millioner kroner af årets overskud tilbage til medlemmerne via udlodning.


2. maj 2020 | Har du nogensidne mødt en hydrolog?

- Jeg har i min tid som landmand mødt mange biologer fra kommunernes vandløbsafdelinger. Men der er desværre noget længere mellem ingeniører og egentlige hydrologer, som uddannelsesmæssigt har en anden faglig baggrund for at kunne vurdere eksempelvis strømning, dimensionering og kapaciteten i vandløbene, fortæller Hans Damgaard.


17. februar 2020 | Miljøminister så på ny natur og vådområder

I dag var miljøminister Lea Wermelin på besøg hos Landmand Peter Hindbo. Hun var inviteret af Kolding Herrreds Landbrugsforening, KHL og Kolding Kommune, der gerne ville drøfte vandmiljøindsatsen og vise ministeren, hvordan man kan forvandle landbrugsjord med lav dyrkningsværdi til værdifuld natur