Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Pressemeddelelser fra KHL

Presseforum

Vores presseforum indeholder pressemeddelelser fra KHL, KHLs bestyrelse, landmænd og andre, der har udtalt sig på KHLs vegne - i samarbejde med KHL.

PRESSEMEDDELELSER

17. februar 2020 | MILJØMINISTER SÅ PÅ NY NATUR OG VÅDOMRÅDER

I dag var miljøminister Lea Wermelin på besøg hos Landmand Peter Hindbo. Hun var inviteret af Kolding Herrreds Landbrugsforening, KHL og Kolding Kommune, der gerne ville drøfte vandmiljøindsatsen og vise ministeren, hvordan man kan forvandle landbrugsjord med lav dyrkningsværdi til værdifuld natur


13. januar 2020 | KHL SENDER EN MILLION RETUR TIL MEDLEMMERNE

Kolding Herreds Landbrugsforening har haft et godt regnskabsår med et årsresultat på godt 1,2 mio. kroner, hvoraf bestyrelsen nu har besluttet at sende 1 mio. kroner retur til medlemmerne.


11. december 2019 | VI VIL STÅ SAMMEN OM VANDMILJØINDSATSEN TIL GAVN FOR FJORDE OG BÆLT

De jyske Lillebælts-kommuner og landbrugets organisationer vil arbejde sammen om at levere vådområder og minivådområder. Opgaven er svær, men samarbejde og løbende dialog skal være vejen frem. Derfor mødtes repræsentanter fra landboforeninger, familielandbruget og kommunalpolitikerer for sammen at diskutere vejen frem.


25. november 2019 | MINIVÅDOMRÅDER KVÆLES AF FIRKANTEDE REGELFORTOLKNINGER

Landmænd tør ikke etablere minivådområder af frygt for, at selv små fejl vil koste dem hele støttebeløbet til projektet. Det skaber frustrationer ikke blot hos landmændene, men også i kommunerne. Derfor har landbrugets organisationer i Kolding Kommune samt Plan-, Bolig- og Miljøudvalget i Kolding Kommune inviteret miljøministeren til dialog.


11. september 2019 | EN HILSEN FRA EGNENS BØNDER TIL SKAMLINGSBANKEN

Egnens bønder har altid haft en særlig tilknytning til Skamlingsbanken, og nu har de endelig mulighed for at sætte endnu et aftryk på denne kulturhistoriske perle. Helt konkret får landmanden mulighed for at levere natursten fra de lokale marker til det store ambitiøse arbejde med at fremtidssikre Skamlingsbanken med et nyt oplevelsescenter og folkemødeplads.


16. april 2019 | RULLENDE NETVÆRKSMØDE MED FOKUS PÅ LANDBRUGETS UDFORDRINGER

Der var fokus på blandt andet kommende Hærvejsmotorvej og gasledningen Baltic Pipe, boringsnære beskyttelsesområder BNBO, minivådområder, beskyttede diger og barrierer for udvidelse af husdyrproduktion, da landbrug og kommune d. 12. april var på bus-ekskursion i Kolding Kommune med KHL som vært.


13. marts 2019 | 150-ÅRIG MED MOD PÅ FREMTIDEN

Trods alvorlige udfordringer som tørke, dårlig høst og vigende priser havde KHLs formand Hans Damgaard alligevel meget at glæde sig over, da han aflagde beretning for 150 tilmeldte på foreningens generalforsamling d. 12. marts. Den 150 år gamle, men yderst aktive forening oplever stor efterspørgsel i rådgivningsforretningen, har en god økonomi og er i stand til at holde på sine medlemmer.


14. januar 2019 | KHL PRÆMIERER SINE MEDLEMMER

Et godt regnskabsår i KHL har nu smittet kontant af på foreningens medlemmer, som samlet får ca 850.000 kr. tilbagebetalt af foreningens overskud i 2018.


21. november 2018 | AFLIVNING AF ERHVERVSHAVNEN I KOLDING ER EN GIGANTISK MAVEPLASKER

Sådan udtaler formand Hans Damgaard i en pressemeddelelse om kommunen beslutning om at nedlægge Kolding Havn. "- Kolding Kommune vil miste vækst og produktionsarbejdspladser, fordi det ikke længere kan betale sig for mange virksomheder at etablere sig eller drive forretning i Kolding, når erhvervshavnen forsvinder", fortsætter Hans Damgaard.


5. juli 2018 | TØRKEN KAN FÅ KONSEKVENSER FOR LANDMANDEN ...

- Hos KHL vil vi gerne hjælpe med at skabe kontakt mellem landmænd med overskud og landmænd, der mangler eksempelvis grovfoder og halm, siger bestyrelsesmedlem Peter Baungaard Sørensen, KHL. Derfor er det en oplagt mulighed at benytte sig af KHL Børsen, hvor du kan sætte varer til salg og samtidig også søge efter mangelvarer.


15. marts 2018 | KHL VIL PRÆMIERE SINE MEDLEMMER

Kolding Herreds Landbrugsforening fylder 150 år i 2019, men alderen tynger bestemt ikke den aktive forening, der oplever stor efterspørgsel i rådgivningsforretningen, har en god økonomi og som bygger ud i 2018. Tilfredshed med et godt 2017 for dansk landbrug og en fast tro på fremtiden trods store udfordringer skinnede igennem da formand Hans Damgaard aflage beretning for ca. 150 engagerede deltagere.


13. marts 2018 | KHL TRIVES OG FORMÅR AT TILPASSE SIG UDVIKLINGEN I LANDBRUGET

- Der er rigtig meget at glæde sig over i Kolding Herreds Landbrugsforening. Samtidig med, at de fleste af foreningens medlemmer havde et positivt 2017, øgede KHL omsætningen i rådgivningsforretningen og giver overskud.


11. januar 2018 | LANDBRUGET SKAL IKKE VÆRE EN DEL AF BEKYMRINGSINDUSTRIEN

- Stop nu snakken om krise i landbruget! Den er baseret på prognoser, der sjældent holder vand i en branche, hvor forskellen på succes og fiasko kan være en god høst eller pludselig og uventet stor efterspørgsel på svinekød siger formanden for Kolding Herreds Landbrugsforening Hans Damgaard.