Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

KHL præmierer sine medlemmer

KHL sender en million retur til medlemmerne

Kolding Herreds Landbrugsforening har haft et godt regnskabsår med et årsresultat på godt 1,2 mio. kroner, hvoraf bestyrelsen nu har besluttet at sende 1 mio. kroner retur til medlemmerne.

- Som landmand og KHL-medlem er jeg glad for at være en del af et foreningsfællesskab, hvor vi med overskudsdeling signalerer ”vi står sammen skulder ved skulder”. Det er vigtigt i en tid, hvor forenings-Danmark har det svært, og hvor landbruget er udfordret på mange fronter. Og som formand er jeg stolt over at stå i spidsen for en 150 år gammel forening, som driver en fornuftig virksomhed, der konsoliderer sig år for år, siger formanden for KHL, Hans Damgaard.

FÅR OVER HALVDELEN AF KONTINGENTET RETUR

Overskudsdelingen kommer oveni de 750.000 kroner, de aktive medlemmer fik i timesatsrabatter, som blev indført fra 2019. Samlet set betyder det, at over halvdelen af det indbetalte kontingentbeløb vender tilbage til medlemmerne i form af rabatter og overskudsdeling.

- Der er stor efterspørgsel efter mange af foreningens ydelser, og i kombination med god styring af økonomien og ikke mindst en flot indsats af vores team af dygtige og kompetente medarbejdere, nåede vi et tilfredsstillende overskud i 2019 – endda efter afholdelse af en uforglemmelig 150-års jubilæumsfest.

LIVSKRAFTIGT SAMMENHOLD

- Vi var 650 til festen, og det understreger for mig, hvor livskraftig vores gamle forening er. Landmænd klarer sig i dag selv langt hen ad vejen. Men vi står sammen, når det gælder – både når der skal festes, og når vi slås med fremrykkede efterafgrøder, klimadagsorden, svingende afsætningspriser, rekordstore nedbørsmængder og andre udfordringer. Sammen står vi stærkt, og der er en god grund til, at en del af medlemskontingentet til KHL går til Landbrug & Fødevarer. For her arbejdes for et samlet dansk landbrug. Landbruget er konstant udfordret, men jeg ser positivt på fremtiden både for landbruget som helhed og for KHL, som klarer sig godt som en selvstændig slagkraftig forening med et dygtigt team af medarbejdere i gode rammer, siger Hans Damgaard.