Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

KHL præmierer sine medlemmer

KHL præmierer sine medlemmer

Et godt regnskabsår i Kolding Herreds Landbrugsforening smitter nu kontant af på medlemmerne, som samlet får tilbagebetalt knap 900.000 kroner af foreningens overskud for 2018.

Dette udgør ca. 27 % af de samlede medlemskontingenter til KHL i 2019.

- Desuden har vi valgt at indføre en medlemsrabat pr. time fra 1. januar 2019. Denne medlemsrabat kommer til at udgøre cirka 25 % af de samlede medlemskontingenter til KHL i 2019. Samlet svarer det til, at KHLs medlemmer får over 50 % af deres årlige kontingentindbetaling for 2019 retur som overskudsdeling og medlemsrabat, forklarer KHLs direktør, Niels Peter Madsen.

- Efter et rigtig træls 2018 med tørke og faldende priser på landbrugsprodukter er det positivt, at KHL klarer sig godt som en selvstændig slagkraftig forening med plads til kompetent rådgivning. I bestyrelsen har vi ikke været i tvivl om, at KHL’s gode resultat bør smitte af på medlemmerne i form af overskudsdeling og medlemsrabat på nogle ydelser, siger KHLs formand, Hans Damgaard og fortsætter:

- Vores initiativ har stor symbolværdi i en tid, hvor forenings-Danmark har det svært. Det er vigtigere end nogensinde, at vi står sammen, også i landboforeningerne. KHL varetager medlemmernes interesser lokalt, men en stor del af medlemskontingentet til KHL går til Landbrug & Fødevarer, som arbejder for et samlet dansk landbrug.

- I KHL’s bestyrelse har vi fokus på som minimum at opretholde medlemstallet, og gerne få nye medlemmer. Det er essentielt for erhvervet, at størstedelen af landbrugsproduktionen er repræsenteret i Landbrug & Fødevarer via KHL og andre landboforeninger, siger Hans Damgaard fra KHL, som i år kan fejre sit 150-års jubilæum.