Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Job hos KHL

Job hos KHL

Vil du være en del af en arbejdsplads med en helt speciel ånd? En arbejdsplads, hvor medarbejderne er stolte af deres arbejde og tør sige det, de andre ikke gør?

Kan du bidrage med positiv værdi, nye tanker og ærlighed, og har du samtidig en relevant uddannelse og erfaring med dig, er vi måske din næste arbejdsplads. Hos os giver vi plads til individualitet, vi skaber dialog mellem by og land og vi rådgiver vores kunder med hjertet.


ADVOKAT TIL LANDBRUG OG ØVRIGE ERHVERV

Har du en bred faglig viden samt erfaring med området fast ejendom, er du måske præcis den kandidat, vi søger som advokat. Du skal kunne arbejde selvstændigt, pragmatisk og på et højt fagligt niveau. Det forventes, at du kan indgå i et forpligtende samarbejde med kunder og kolleger. For den rigtige kandidat kan et partnerskab blive relevant.


REGNSKABSASSISTENTER

Vi er ikke størst, men vi er et stærkt team med stor kundetilgang. Derfor søger vi lige nu 2 regnskabsassistenter med kendskab til landbrug og Ø90. Du skal arbejde med regnskab, bogføring og moms samt skatteog-  årsregnskaber i personligt og selskabsregi. Som person er du serviceminded, åben og har styr på detaljerne.


UOPFORDRET ANSØGNING

Du er naturligvis velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Vi vil gerne vide lidt om dig som person, ligesom vi naturligvis er interesseret i din uddannelse, erfaring og hvilken jobtype, du kunne tænke dig.

Send din ansøgning til Marie Kock Pedersen på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og du hører fra os.


KAN VI FRISTE MED ET PAR FILM?