Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Coronavirus (covid-19)

Denne side opdateres jævnligt med nyt om Corona-situationen og de forskellige hjælpepakker, der er sat i gang fra regeringens side i forbindelse med COVID-19. Desuden opdaterer vi om KHLs forholdsregler i forhold til COVID-19.

Torsdag d. 28. maj 2020

AFHOLDELSE AF KUNDEMØDER

Vi står klar til at byde dig velkommen hos KHL.

I forbindelse med afholdelse af møder fx regnskabsgennemgang, gårdrådsmøder eller lignende, har vi igen åbnet dørene for besøg. Vi sørger naturligvis fortsat for at overholde de sundhedsmæssige foranstaltninger, når du kommer på besøg.

Ønsker du at holde dit møde online, er det også stadig en mulighed.

Ring og aftal nærmere med din konsulent inden mødet.


Onsdag d. 22. april 2020:

HJÆLP TIL MINKAVLERNE MED UDFYLDELSE AF ANSØGNINGSSKEMA TIL COVID-19 HJÆLPEPAKKE

Vi er i tæt dialog med Kopenhagen Fur, og er derfor nu klar til at assistere jer med at søge støtte fra den hjælpepakke, som staten har stillet til rådighed i forbindelse med COVID-19. Der kan søges om kompensation for virksomhedens faste udgifter og kompensation til selvstændige.

Der er så småt gang i ansøgningsprocesserne, og vi vil derfor opfordre minkavlerne til at kontakte os, så vi kan begynde processen med at få opgjort omsætningstab samt faste udgifter.

Kontakt Jens Brandenborg på T: +45 2927 5781 | Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Ole Maagaard Pedersen på T: +45 2149 8218 | Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


MOMS- OG LØNSUMSAFGIFTSLÅN

For at styrke små og mellemstore virksomheders likviditet yderligere er der i forbindelse med COVID19 pakkerne mulighed for at få allerede indbetalt moms retur som et rentefrit lån i et år.

Små og mellemstore virksomheder, der 2. marts 2020 har indbetalt moms for henholdsvis andet halvår/fjerde kvartal 2019, får dermed mulighed for at få udbetalt beløbet igen som et rentefrit lån

Derudover kan virksomheder, der indbetaler lønsumsafgift efter den såkaldte metode 4, få udbetaling som et rentefrit lån. Her drejer det sig om indbetalinger for 1. kvartal 2020 samt en regulering af afgiften for indkomståret 2019.

Der åbnes formentlig for ansøgninger den 4. maj. Lånet skal være tilbagebetalt senest 1. april 2021.

Du skal være opmærksom på, at ved en udbetaling sker der modregning i eventuelle restancer.

Du kan læse mere om moms- og lønsumsafgiftslån her - eller kontakte:

Christina Bendorff Nielsen på T: +45 7634 1744 | Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Jesper Nedergaard på T: +45 7634 1740 | Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..


Mandag d. 20. april 2020:

MARK-GRUPPER ER IGEN EN MULIGHED

Fra og med mandag d. 20. april 2020 er det igen muligt at mødes i KHLs markgrupper. Det sker naturligvis med de samme forholdsregler, som er gældende for alle - max 10 personer med 2 meters afstand.

Derudover sørger den ansvarlige planteavlskonsulent for, at mødet foregår på en fornuftig måde.


Mandag d. 6. april 2020:

COVID-19 HJÆLPEPAKKERNE - SÅDAN FÅR DU HJÆLP

Folketinget har vedtaget en række COVID-19 hjælpepakker for at holde hånden under virksomhederne under COVID-19. 

I KHL har vi samlet viden om de forskellige hjælpepakker, om hvordan du ansøger og hvem hos KHL du kan få hjælp af til dine ansøgninger.


Onsdag d. 11. marts 2020:

KHL HOLDER ONLINE-MØDER

Det fysiske møde er ofte den optimale situation, MEN da vi ikke ved hvor længe situationen varer, opfordrer vi til, at møder afholdes som planlagt blot online, f.eks. regnskabsgennemgang, gårdrådsmøder, EU ansøgninger osv, så kan er evt. følges op med et fysisk møde på et senere tidspunkt.

Vi har selvfølgelig styr på IT sikkerheden.

Sådan foregår det online møde:
• Vi kan holde alle de sædvanlige møder online via vores skypeforbindelser, og du kan være med fra din telefon, pc eller tablet.
• Vores forbindelse har mulighed for at du kan se med hvis der er dokumenter som skal gennemgås.
• Du vil opleve at din rådgiver eller assistent ringer og beder dig om et møde, og du kan selv tage fat i os hvis du ønsker et møde.
• Vi sætter onlinemødet i gang herfra via et link på mail, du skal ikke gøre andet end at klikke på linket i den mail der kommer.

På gensyn online… der må der også drikkes en kop kaffe.


KHLs LØNSERVICE SØRGER STADIG FOR LØNUDBETALINGEN

Lønservice sidder klar ved telefonen og på mail, og hjælper dig med lønsedlerne, eller hvis du har løn og ansættelsesspørgsmål i øvrigt
.

Lønteamet sidder alle fysisk på kontoret.


Der vil være bemanding eller telefonomstilling til lønteamet hver dag, så send gerne en mail til din kontaktperson, så hjælper vi dig med lønnen eller de spørgsmål du evt. har.

SYGDOM/SYGEDAGPENGE, OPSIGELSE, FERIEAFVIKLING PGA. CORONOA/COVID-19

I forhold til sygdom/sygedagpenge (COVID-19), opsigelser, ferieafvikling mm. kan du læse mere på landsbrugsinfo.

Her finder du også information omkring udenlandske medarbejdere, som evt. kan være berørte af de lukkede grænser. 

Læs mere på https://www.landbrugsinfo.dk/Coronavirus/Sider/Startside.aspx


MARKBESØG

Planteavlskontoret vil dog gerne komme forbi og lave individuelle markbesøg/marksyn hos landmændene.

Disse besøg kan ske både med og uden landmanden som deltager.

Alle medarbejdere er introducerede til hvilke forholdsregler, der skal tages før og under markbesøget.

Markbesøgene faktureres som altid til vores reduceret timepris for markbesøg.


FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL OM CORONA-VIRUS

SEGES samler løbende spørgsmål og svar om corona-virus, og hvad det betyder for dig og din virksomhed på siden Corona - fakta og gode råd

 

Siden opdateres løbende ...