Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Søg om tilskud til indhegning og afgræsning

Står du, og skal til at sætte nyt hegn op til afgræsning eller andet, kan du frem til d. 2. februar 2021 søge om tilskud til forberedelse af dette (det tidligere hegnstilskud).

Som noget helt nyt kan du i år også søge tilskud til nogle overdrevsarealer, der ligger uden for de særligt udpegede Natura2000 områder samt arealer i nationalparker med HNV på mindst fem. Du kan naturligvis, lige som de seneste år, også søge tilskud, hvis arealet ligger inden for særligt udpegede Natura2000 områder.

Der kan opnås tilskud til fx hegn, låger og led, el- og vandforsyning samt fangfold.

I forbindelse med ansøgningen arbejdes der med standardomkostninger. Det betyder, at det ikke er nødvendigt at indhente tilbud, når du søger tilskud.

HVORNÅR SKAL JEG I GANG?

Som udgangspunkt har du to år til at gennemføre projektet gældende fra den dag, hvor du har indsendt din ansøgning om tilskud. Derfor kan du allerede gå i gang med dit projekt denne dag, men ønsker du kun at gennemføre, hvis du får tilskud, skal du vente med at starte, indtil der ligger en afgørelse på din tilskudsansøgning.

KONTAKT

Vil du vide mere, kan du kontakte projektkonsulent Inger Knude på +45 7634 1793.