Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Højere fradrag og mere til børneopsparingen

Folketinget har haft travl, og har vedtaget nye love omkring børneopsparing, pensionsfradrag samt besluttet at give et højere fradrag for forsøgs- og forskningsudgifter. Det betyder blandt andet, at du nu kan indsætte op til 72.000 kr. på dine børns børneopsparingskonto mod før 36.000 kr.

Derudover har du mulighed for at få et ekstra skattefradrag for indbetalinger til din pension. Desuden er boligjobordningen gjort permanent, udligningsskatten på pensionsudbetalinger er afskaffet og grænsen for medarbejderaktier er hævet.

Lokale til leje

Lager og/eller lettere industri til leje på Niels Bohrs Vej 4, 6000 Kolding

Lager/lettere industri: Lejemål på 810 m2, kan opdeles i flere rum/lejemål. Ejendommen ligger tæt ved Kolding Storcenter med hurtig adgang til motorvejsnettet samt offentlig transport til døren.

Nye dagpenge- og efterlønsregler for selvstændige

1. oktober 2018 træder der nye regler om arbejdsløshedsdagpenge i kraft i forhold til selvstændige erhvervsdrivende. De nye regler har også betydning for efterlønnen.

Reglerne betyder, at selvstændige i vidt omfang bliver ligestillet med lønmodtagere. Ved optjening af ret til dagpenge og satsberegning bliver det muligt at sammenlægge lønindkomst med indkomst for selvstændig virksomhed, hvilket ikke har været muligt tidligere.

Den nye ferielov

Den nye ferielov ændrer ved et af grundelementerne i den nuværende ferielov, fordi vi går fra forskudt ferie til samtidighedsferie. Fra 1. september 2020 vil der ikke længere blive sondret mellem det vi kender som optjeningsår og ferieår. Ferien vil blive optjent og afviklet i samme år.

I fremtiden vil lønmodtagere altså optjene og afvikle deres ferie i samme år. Det betyder, at nye på arbejdsmarkedet i fremtiden kan holde betalt ferie allerede i det første år af deres ansættelse.

BBR opdatering

Nu kan du få hjælp til at opdatere din BBR-registrering på din eller dine ejendomme.

I forbindelse med den nye ejendomsvurdering skal alle landbrugsbygninger og tekniske anlæg opdateres med nye anvendelseskoder. SKAT har bedt DLBR-rådgivningsvirksomhederne, herunder KHL, om hjælp til denne opgave.

Slåning af vejrabatter

Flere kommuner, herunder Vejle og Kolding Kommune, tilbyder at slå vejrabatten ud for frøgræsmarker for at undgå krydsbestøvning.

Bor du i Kolding Kommune, skal du bestille afslåning inden d. 1. maj 2018. Tilmelding kan ske på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vedlæg gerne et kort over det område, du ønsker der skal slås.

Bor du i Vejle Kommune, skal du bestille afslåning inden d. 25. maj 2018. Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og vedlæg et kort, hvor du har indtegnet de steder langs vejen, hvor der vil være problemer med krydsbestøvning.

Har du spørgsmål til ovenstående, kan du kontakte planteavlschef Anders Smedemand Musse på T: +45 7634 1726