Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Vigtig info om de skærpede regler ift COVID-19

Som du måske har hørt i den danske presse, er der, på grund af COVID-19, indført skærpede krav i forhold til blandt andet vandrende arbejdskraft og landbrugspraktikanter.

Dette betyder blandt andet, at du som arbejdsgiver skal kunne dokumentere, at dine tilrejsende medarbejdere er blevet PCR-testet. Læs mere her:

Forhøjet afskrivningsgrundlag

Folketinget er i fuld gang med at snakke om og vedtage grønne lovforslag. Dette forslag forbedrer din muligheder for afskrivning på driftsmidler. Læs teksten eller se videoen med Jesper, som forklarer dine muligheder.

Køber du fabriksnye driftsmidler, som fx markredskaber eller eldrevne maskiner til din virksomhed i perioden fra den 23. november 2020 indtil udgangen af 2022, vil du som udgangspunkt kunne afskrive på 116 % af anskaffelsessummen.

Lad KHL etablere dine blomsterstriber

Blomster er ikke kun til gavn for bier og insekter - de er også dejlige at se på, og glæder ofte store som små.

Efter succes'en med de mange meter blomsterstriber sidste år, hvor folk fra nær og fjern benyttede tilbuddet om en smuk buket markblomster til konen eller naboen, tilbyder vi igen i år at etablere blomsterstriber langs dine marker.

Valg til sektorbestyrelsen L&F Kvæg

Den 1. marts afholdes virtuelt årsmøde for L&F Kvæg. I den forbindelse skal landboforeningerne vælge deres repræsentanter til sektorbestyrelsen for L&F Kvæg.

Landboforeningerne skal vælge 4 bestyrelsesmedlemmer og 1 suppleant. Personer vælges for to år ad gangen til at varetage sektorens interesser.

COVID-19 garanti til SMV'ere

Er din virksomhed ramt på indtjeningen som følge af COVID-19, kan Vækstfonden stille garanti for nye lån, driftskreditter og garantier, som ydes af dit finansieringsinstitut.

NYT NYT NYT

Opdatering torsdag d. 28. januar 2021

Ordningen er forlænget, så sidste ansøgningsfrist nu er d. 22. februar 2021.


Har din virksomhed oplevet et omsætningstab på minimum 30 % som følge af COVID-19, er ordningen måske noget for dig.

Sprinkler og ensilage

Anvender du sprinkler til at udbringe restvand fra silopladser, køreveje mv, skal du være særlig opmærksom på risikoen for forurening i vintermånederne.

Mange kvægbrugere anvender sprinkler, men det er ikke lovligt at udsprinkle restvand på frossen eller på vandmættet jord, da der er overhængende fare for, at der kan ske nedsivning til dræn eller overfladisk afløb, som kan forurene vandløb og søer.