Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Søger du en alternative måde at låne penge på, eller ønsker du at investere en del af din formue i andre landmandsejede eller relaterede virksomheder, kan det være en god idé at tjekke InGreen ud. Via InGreen kan du nemlig både låne penge (crowdlending) og investere penge.

Vi er nu startet på et nyt år, og dermed har du måske også en forventning om snart at modtage årsregnskabet for 2021. Sender du løbende dine bilag til os (eller sørger for at gøre det nu), vil vi bestræbe os på at gøre dit årsregnskab færdigt så hurtigt som muligt.

Alle generationsskifter handler om økonomi og følelser. Det kræver udholdenhed, viljestyrke og elegance at foretage generationsskiftet professionelt og samtidig tage hensyn til alle parters ønsker, men med den rette rådgivning og udholdenhed er det muligt at komme succesfuldt i mål.

I november måned åbner Skattestyrelsen op for tjek og indberetning til forskudsopgørelsen for 2022. Det er en rigtig god ting at tjekke din opgørelse, for sker der ændringer i løbet af året, kan det være svært at opdatere tallene uden at Skattestyrelsen forlanger ekstra dokumentation.

Tænker du på at fælde træer eller foretage en udtyndning af træerne langs med et vandløb, skal du være varsom. Det kan nemlig være ulovligt at fælde træer langs vandløbene uden forudgående tilladelse.

Alle planteavlere skal indberette sprøjtejournaler til Miljøstyrelsen. Vil du være lidt på forkant, kan du allerede nu indberette din journal for dyrkningssæsonen 2020/2021. Tjek dine data med din planteavlskonsulent, og få eventuelt konsulenten til at indberette for dig.