Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Sæt kursen for din fremtid!

Budgetterne for 2016 er ved at blive lavet, og det er for mange med et skuffende resultat til følge. Der er skuffende prisniveauer på afgrøderne, og mange animalske producenter er udfordret på bytteforholdet.

Skrevet af driftsøkonomikonsulent Jens Brandenborg

Samtidig bliver likviditeten for nogles vedkommende yderligere belastet af, at afdragsfriheden på mange realkreditlån ophører enten i 2016 eller i de kommende år.

Det danske landbrug

Bliver 2015 mon det år, hvor tingene vender rent politisk og fagligheden kommer i højsædet?

Skrevet af bestyrelsesmedlem Keld Eg Hjort

2015 er året, hvor vi fik en ny regering. Eva Kjer Hansen er vores nye minister og hun har udtalt, at hun vil landbruget. Hun har VKO's 16 punktsplan at arbejde ud fra, og den skal nok forbedre vilkårene i Landbruget, når den bliver gennemført. Der bør, efter min mening, arbejdes for, at planen bliver gennemført med bredest mulig flertal, så vi i landbruget får ”arbejdsro” længst muligt. Det skal bare gerne ske snarest!

Udfordringerne står nærmest i kø

Generationsskifte og omdannelse til I/S. Omlægning af produktion og udfasning af 350 køer. Opførelse af ny svinestald og indfasning af 1.000 søer mere.

Skrevet af Erhvervsjournalist Knud Erik Jensen

Udfordringerne står nærmest i kø for Jørgen Skou, 30 år og agrarøkonom, og hans søster Louise Skou Hansen, 34 år og faglært landmand, der driver Avlscenter Trekanten lidt uden for Fredericia sammen med deres far Kai Skou.

Nyt samarbejde giver større volumen på indkøbene

KHL Indkøbsklub har indgået indkøbs-samarbejde med landboforeningen LHN, der holder til i Tinglev i Sønderjylland, ca. 15 km. nord for grænsen.

Få de seneste nyheder med KHL Nyt

Nyhedsbrevet udkommer, når vi har nye historier, gode råd eller andet, vi brænder for at komme af med.

TILMELD DIG KHL NYT

Hvad er du interesseret i?