Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Som noget helt nyt kan vi nu invitere dig til at blive en del af en økologisk netværksgruppe, hvor du får faglig sparring og input fra førende rådgivere og eksperter. Der er lagt op til fire årlige møder, en faglig tur samt det løse. Find inspiration til at videreudvikle og optimere bedriften, tilmeld dig netværksgruppen nu.

Vi søger værter til Åbent Landbrug 2022, så har du lyst til at byde ind med godt humør og fremvise bedriften til nysgerrige børn og voksne, hører vi gerne fra dig. Åbent Landbrug foregår den tredje søndag i september fra kl. 10.00 - 16.00.

Uanset om din hest er taget ud af konsum eller ej, skal dit hestehold nu registreres i CHR-registret. Derudover skal den ansvarlige for hesteholdet føre en besætningsliste, der skal opdateres ved fx fraflytning og tilflytning til dit sted.

De første, der søger finansiering via det nye crowdfundingselskab InGreen AgroFunding, er landmand Laust Longfors Hansen og hans forældre fra Lyø. De er i gang med et generationsskifte og har bygget en løsdriftsstald, som de nu håber delvist at kunne finansiere et lån på 1 mio. kr. via InGreen AgroFunding.

For første gang ser en landsdækkende analyse af kundernes regnskaber lyset. Den vil give en status på 2021 og et solidt grundlag for 2022-prognosen - og som noget helt nyt vil klima også være en del af analysen. Bag analysen står KHL, VKST, LandboSyd og LandboNord.


Niels Pagh Hansen har gennem en årrække betalt en rådgiver for at bistå med rådgivning til køb af hjælpestoffer og salg af afgrøder på Vamdrupgaard. Det er sket i erkendelse af, at han ikke selv har den fornødne tid til at følge markedet tæt, når han ene mand skal passe sine 272 hektar og samtidig være sparringspartner for driftslederen i svineproduktionen.