Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Danskundervisning for udenlandske medarbejdere

I samarbejde med KHL og Netværkslokomotivet tilbyder Sprogskolen Kolding danskundervisning til udenlandske medarbejdere ved landbruget.

Undervisningen foregår på små hold og varetages af erfarne sproglærere. Den tilrettelægges så tæt op af deltagernes hverdag som muligt og tager udgangspunkt i situationer, der er typiske for medarbejdere i landbruget. Herunder også de digitale udfordringer, alle møder.

Åben stald i Vrå

Fredag, den 30. september 2016 kl. 10 - 16 byder familien Saksager inden for i deres nybyggede og moderne slagtekyllingestalde.

Praktiske informationer

  • Adressen er: Saksagervej 190, 9760 Vrå
  • Familien er vært ved mad og drikke
  • For at undgå overførsel af husdyrssygdomme, er det vigtigt, at du har rent tøj og sko på

Kollapset gylletank

Kollaps af en gylletank kan være livsfarligt for de mennesker der måtte befinde sig tæt ved. Desuden kan en sådan ulykke medføre store økonomiske omkostninger og få konsekvenser for miljøet – og oprydningen tager tid.

KHL Indkøbsklub har lavet en rabataftale med en autoriseret gyllebeholder-kontrollant, så du kan sikre dig en konkurrencedygtig pris på det nødvendige eftersyn af gylletanken.

Pas på ukrudtssprøjtningen i det varme vejr

Pas på ukrudtssprøjtningen under de ekstreme vejrforhold lige nu

De først såede marker med vintersæd er nu kommet op og sprøjtesporene er synlige og ville dermed normalt være klar til ukrudtssprøjtningen.  Vejret og temperaturerne er dog langt fra normale i år, så derfor anbefaler vi på det kraftigste at vente med ukrudtsbekæmpelsen.

Mælkereduktionsordningen 2016

Mælkereduktionsordningen er åben for ansøgninger frem til 21. september kl. 12.00.

Ordningen har til formål at reducere mælkeproduktionen samlet set i EU. Der kan udbetales 14 Euro pr 100 kg reduceret mælk. Dvs. du kan få ca. 1 kr. pr kg mælk du reducerer din levering med i oktober, november og december - set i forhold til samme periode sidste år.

Kampen mod magtarrogance i Danish Crown begynder i græshøjde

KHLs formand Hans Damgaard opfordrer DC-andelshaverne til at gøre deres stemme gældende og komme ind i kampen.

Nyheden om at Danish Crowns tidligere topchef Kjeld Johannesen er hyret som særlig rådgiver for topledelsen i den store russiske slagterikoncern, Miratorg, har skabt stor opsigt i landbruget. Hans Damgaard, formand for Kolding Herreds Landbrugsforening, opfordrer utilfredse andelshavere til at gøre deres stemmer aktivt gældende, for at komme hvad han betegner som ”magtarrogancen” i DC til livs.

- Jeg måtte ærligt talt lige kigge en ekstra gang i kalenderen, da jeg hørte nyheden om Kjeld Johannesens nye job hos russiske Miratorg. Var det mon en forsinket aprilsnar? Der kunne i hvert fald umuligt have været givet en fratrædelsesgodtgørelse på 20 millioner kroner, uden at der samtidig var indføjet en konkurrenceklausul i kontrakten mellem DC og Kjeld Johannesen.