Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Den nye ferielov

Den nye ferielov ændrer ved et af grundelementerne i den nuværende ferielov, fordi vi går fra forskudt ferie til samtidighedsferie. Fra 1. september 2020 vil der ikke længere blive sondret mellem det vi kender som optjeningsår og ferieår. Ferien vil blive optjent og afviklet i samme år.

I fremtiden vil lønmodtagere altså optjene og afvikle deres ferie i samme år. Det betyder, at nye på arbejdsmarkedet i fremtiden kan holde betalt ferie allerede i det første år af deres ansættelse.

BBR opdatering

Nu kan du få hjælp til at opdatere din BBR-registrering på din eller dine ejendomme.

I forbindelse med den nye ejendomsvurdering skal alle landbrugsbygninger og tekniske anlæg opdateres med nye anvendelseskoder. SKAT har bedt DLBR-rådgivningsvirksomhederne, herunder KHL, om hjælp til denne opgave.

Slåning af vejrabatter

Flere kommuner, herunder Vejle og Kolding Kommune, tilbyder at slå vejrabatten ud for frøgræsmarker for at undgå krydsbestøvning.

Bor du i Kolding Kommune, skal du bestille afslåning inden d. 1. maj 2018. Tilmelding kan ske på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vedlæg gerne et kort over det område, du ønsker der skal slås.

Bor du i Vejle Kommune, skal du bestille afslåning inden d. 25. maj 2018. Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og vedlæg et kort, hvor du har indtegnet de steder langs vejen, hvor der vil være problemer med krydsbestøvning.

Har du spørgsmål til ovenstående, kan du kontakte planteavlschef Anders Smedemand Musse på T: +45 7634 1726

 

Nye lovforslag om skat

Skatteministeren har fremsat en række nye lovforslag, der, hvis de vedtages, ændrer lovgivningen væsentligt. En række af disse præsenteres i det følgende.

BOLIG-JOBORDNINGEN

Ordningen har eksisteret i flere år, men har altid været en midlertidig ordning.

Ordningen gøres ifølge forslaget permanent fra og med 1. januar 2018. Fradrag for lønudgifter til serviceydelser i hjemmet vil i 2018 udgøre op til 6.000 kr. pr. person, mens der vil være et fradrag på op til 12.000 kr. pr. person til håndværksydelser for visse arbejder udført på familiens helårsbolig eller sommerbolig.

Niels Peter Landmark

I forbindelse med årets generalforsamling, og som et resultat af vedtægtsændringerne i 2017, blev bestyrelsen i år reduceret med endnu et bestyrelsesmedlem. Vi vil derfor benytte lejligheden til at takke Niels Peter Landmark for hans tid og trofaste tilgang til bestyrelsesarbejdet.

Ægtefælleloven

Der er sket meget med familiemønstrene siden 1925, hvor den gamle lov stammer fra. Reglerne er nu blevet moderniseret, og de regler, der automatisk gælder, skal gerne matche ønsker og behov hos flertallet af ægtefæller.

Formålet med den nye lov er at modernisere reglerne om de økonomiske retsvirkninger af et ægteskab samt at skabe mere enkle og forudsigelige regler. Loven skal så vidt muligt give præcise svar på, hvordan ægtefællers formue deles ved separation, skilsmisse og død.