Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

BBR opdatering

Har du på det seneste opdateret din BBR, og på den baggrund modtaget en ny BBR-meddelse, bør du tjekke, om den stemmer overens med det, du har indberettet.

Uanset om du har fået hjælp fra din konsulent til indberetningen af BBR, eller du selv har foretaget den, kan Skattestyrelsen i nogle tilfælde have ændret den indberettede BBR uden at kontakte dig eller din konsulent.

Ændringerne fra Skattestyrelsen sker på baggrund af luftfotos og oplysninger fra Det Centrale Husdyrregister, og stemmer disse oplysninger ikke overens med det indberettede, ændrer Skattestyrelsen i BBR.

Da BBR-meddelelsen blandt andet benyttes i forbindelse med de nye ejendomsvurderinger, og det er derfor vigtigt, at den stemmer overens med de faktiske forhold på ejendommen.

Er der uoverensstemmelser, kan du, eventuelt sammen med din konsulent, kontakte BBR Erhvervsservice i Hjørring eller din kommune, så eventuelle fejl kan blive rettet.

BBR ERHVERSSSERVICE

Åbningstider for BBR Erhvervsservice i Hjørring er:

Mandag fra kl. 9.00 - 17.00
Tirsdag - torsdag fra kkl. 9.00 - 16.00
Fredag fra kl. 9.00 - 14.00

Tlf.: +45 7222 2847