Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Pjecen for børn

De fleste af os oplever på et tidspunkt, at livet tager en uventet drejning. Som forælder er det naturligt at beskytte sine børn mod bekymringer og problemer, men står du i en krise, er det vigtigt at være åben og ærlig over for børnene.

Alvorlig sygdom, skilsmisse eller økonomiske problemer er nogle af de kriser, vi kan blive tvunget til at håndtere. Og her kan det være svært at vurdere, hvor meget børnene skal vide. Husk blot, at det værste for dine børn er tavshed. Hvis du i misforstået godhed vælger ikke at sige noget, kan dine børn i værste fald opfatte sig selv om problemet.

FOR BØRN

SEGES har i samarbejde med DLBR-virksomhederne udgivet pjecen "Fortæl, hvad der er galt". Den er målrettet landmandsfamilier og i pjecen kan man, ud over gode råd til samtalen med børnene, også få mere at vide om kriserådgivningen.

HVORDAN HJÆLPER DU DINE BØRN BEDST?

Du kender naturligvis dit barn bedst, og det er selvfølgelig vigtigt at tage udgangspunkt i barnets alder og modenhed, når du sætter dig sammen med barnet/børnene og fortæller. Pjecen har desuden en række gode råd, du kan bruge i samtalen.

HENT PJECEN: FORTÆL, HVAD DER ER GALT

Pjecen kan downloades på landbrugsinfo.

Udgivelsen er støttet af Foreningen PlanDanmark, lokale foreninger samt Landbrug & Fødevarer.