Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Småjob - ekstra hænder på en nem måde

Måske har du brug for ekstra hjælp i en periode på bedriften eller en afløser i ferieperioder. Sammen med Jobcenter Kolding gør vi det muligt for dig at finde en medarbejder, der passer ind i din stab, og som kan hjælpe med hverdagens små opgaver.

Foråret nærmer sig, og det giver traditionelt øget travlhed. I samarbejde med Jobcenter Kolding, gør vi det nemt for dit landbrug at få fat i fleksibel arbejdskraft, der kan varetage løbende småopgaver med et lavt ugentligt timetal, afløse i ferier eller træde til ved et pludseligt opstået behov.

HVAD ER ET SMÅJOB?

Et småjob er typisk mellem 5 til 20 timers ordinært arbejde om ugen. Det kan være i en begrænset periode, eller hvis du lynhurtigt har brug for at få et stykke arbejde udført, men ikke har ressourcerne til en fast medarbejder.

Småjob på ned til fem timer om ugen er med til at sikre, at ledige borgere bevarer deres tilknytningen til arbejdsmarkedet.

KAN VIRKSOMHEDSPRAKTIK ELLER LØNTILSKUD KOMBINERES MED ORDINÆR ANSÆTTELSE I VIRKSOMHEDEN? 

Er en medarbejder i virksomhedspraktik eller ansat med løntilskud på mindre end fuld tid, kan denne samtidig være ordinært ansat i samme virksomhed. Hvis virksomhedspraktikken eller løntilskuddet foregår sideløbende med de ordinære timer, er det en forudsætning, at der er tale om forskellige arbejdsfunktioner.

TRANSPORT

Transport til og fra bedriften kan være en udfordring. Derfor er Jobcentret også indstillet på at være med til at finde nogle gode og holdbare løsninger, som sikrer fremmødet. De tager hånd om det, når de kender de konkrete jobs og kandidater.

UDVÆLGELSE AF KANDIDATER 

Jobcenter Kolding sørger for at udvælge de ansøgninger og cv´er, der kommer ind på det enkelte job. Det sparer dig for tid, så du kun skal forholde dig til egnede og motiverede ansøgere. Jobcentret arbejder prioriteret med ansøgningerne, hvor motivation, arbejdsidentitet, mødestabilitet og indstilling/holdning er de vigtigste elementer.

HVORDAN GØR DU? 

Du kontakter Jobcenter Koldings rekruttering på T: +45 7979 7400 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for nærmere oplysninger. Her står de klar til at hjælpe dig på en nem og enkel måde.