Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Penge retur til sukkerroeavlere

Tilbage i produktionsårene 1999/2000 og 2000/2001 er der opkrævet for meget i produktionsafgifter på sukker. Dette ønsker man nu at rette op på, så de retmæssige producenter kan få deres penge retur. Tilbagebetalingen omfatter ca. 6.300 sukkerroeavlere, der står til at modtage et beløb mellem kr. 90,- og kr. 215.000,- hver især.

De fleste af de landmænd, der har dyrket sukkerroer i de nævnte perioder har allerede fået besked fra Miljø- og Fødevareministeret, men der findes flere. Måske har du kendskab til nogle, eller måske er det dig selv, der endnu ikke har hørt fra ministeriet.

TILBAGEBETALING SKAL SØGES SENEST D. 14. DECEMBER 2018

Senest d. 14. december skal du udfylde, underskrive og indsende en samtykkeerklæring til Landbrugsstyrelsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Du kan selv udfylde erklæringen, eller du kan bede økonomikonsulent Thorbjørn Pedersen om hjælp.

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål til udfyldelse af erklæringen eller er du eventuelt arving eller andet til én af sukkerroeavlerne, kan Thorbjørn også hjælpe dig videre. Du træffer ham på T: +45 7634 1782.

Du kan også læse mere om tilbagebetalingen af produktionsafgiften på sukkerroer her.