Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Bliv tryk med et KHL Rapstjek

Gør som Thomas Hansen, og lad os tjekke din raps i de travle måneder. - Sidste år benyttede jeg mig af et tilbud fra KHL om rapstjek. Det gav mig ro til at høste og så vintersæd, og så fik jeg en specifik plan for, hvordan jeg bekæmpede skadedyr og spredte gødning på mine rapsmarker, fortæller landmand Thomas Hansen.

Sådan fortæller landmand Thomas Hansen om sin oplevelse i den travle sæson, hvor der både skal høstes og sås. Han fik simpelthen ikke tjekket sine rapsmarker ordentligt for skadedyr, og derfor hyrede han sin planteavlskonsulent til arbejdet. - Og så vidste jeg, det var i orden, siger Thomas.

KHL RAPSTJEK

Raps kræver jævnligt tilsyn, og med et KHL Rapstjek opdages skadedyr og unormal vækst hurtigt i den nysåede rapsmark.

På grund af den våde sommer forventes der i år en større udfordring end normal med agersnegle, og det er derfor endnu mere vigtigt med et ekstra tjek af marken. Vi ved dog også, at august og september er travle måneder, hvor høst og såning af vintersæd prioriteres højt. Derfor tilbyder vi at tjekke dine rapsmarker for dig 3 -4 gane frem til ca. den 1. oktober. Prisen for et KHL Rapstjek er kr. 95,- pr. ha (dog minimum 15 ha).

PERSONLIG PLAN TIL BEKÆMPELSE AF SKADEDYR

Ved siden af besøgene i marken udarbejder vi en plan, der indeholder behandling af netop dine rapsmarker. En sådan plan kan fx indeholde:

  • Hvordan bekæmpes spildkorn, rapsjordlopper og snegle?
  • Brugen af de nye middel Belkar
  • Vækstregulering af afgrøden
  • Gødes rapsen optimalt?
  • Er der rodhalsråd
  • Eventuel behandling med Kerb

HVAD GØR JEG?

Er du interesseret i at høre mere eller bestille et KHL Rapstjek, kan du kontakte din planteavlskonsulent. Du kan også kontakte Britt G. Lauritsen på t: +45 7634 1700 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..