Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Tilskud til kvægstalde

Er din store drøm at få en ny kostald eller måske en slagtekalvestald inden for de næste par år, er det nu, du skal søge om tilskud.

For at komme i betragtning til at modtage tilskud, er det første krav, at der er tale om en ny bygning, enten fritstående eller i forlængelse af en eksisterende stald. Dernæst skal du have styr på de forskellige staldtyper og miljøteknologier – for kun med den rette kombination af disse, kan du opnå tilskud.

AgroMarkets

I takt med, at landbrugene bliver større og der samtidig er en voksende volatilitet i de priser, som vi køber og sælger produkter til, er det ekstremt vigtigt med en sparringspartner, du har tillid til. Den økonomiske bundlinje er din løn, og bliver naturligt påvirket af gode og dårlige beslutninger - og at være landmand, indkøbs- og salgschef samt bankmand på samme tid, er der vel dårligt nogle, der kan påtage sig med succes.

AgroMarkets er netop én af de sparringspartnere, du som landmand kan vælge at bruge til at rådgive dig om det rette tidspunkt for køb og salg af fx el, diesel, gødning, foder m.m. eller finansiering.

Summax og Ø90 Online

HUSK at løse dine vigtige opgaver inden torsdag d. 17. september. Summax og Ø90 Online går nemlig sammen, og holder lukkedage fra torsdag d. 17. september 2020 kl. 16.00 til tirsdag d. 22. september 2020 kl. 12.00.

NYT NYT NYT

Opdatering tirsdag d. 22. september kl. 12.45

Det er desværre stadig ikke muligt at arbejde i Summax, Ø90 samt Ø90 Online. Vi forventer, at systemerne er oppe at køre igen onsdag d. 23. september kl. 18.00.

Skal du betale en regning, skal du gøre det via Netbank. Bilag sender du, som du plejer.


Krav om autorisation ved køb af plantebeskyttelsesmidler

Fra den 1. juli 2020 kan man kun købe og lovligt anvende plantebeskyttelsesmidler til professionelt brug, hvis man har en autorisation i Miljøstyrelsens Autorisationssystem for brug af Bekæmpelsesmidler (MAB).

Forhandlere af plantebeskyttelsesmidler må efter den 1. juli 2020 kun sælge plantebeskyttelsesmidler godkendt til professionelt brug til kunder, der har et CVR-nummer OG er autoriseret i MAB.

KHL udfører Naturtjek

De fleste landmænd ønsker at tilgodese naturen på deres bedrift, men mange er usikre på hvilke indsatser, der gavner naturen mest. ”Naturtjek”, som Kolding Herreds Landbrugsforening nu tilbyder sin medlemmer, er en rådgivning, der giver landmanden et overblik over bedriftens naturværdier samt et idékatalog over mulighederne for at forbedre biodiversiteten til gavn for både naturen og herlighedsværdierne på ejendommen.

- Med et Naturtjek har vi fokus på at finde de løsninger, der passer bedst til den enkelte bedrift, så natur, økonomi og driftspraksis går op i en højere enhed, fortæller miljøkonsulent i KHL, Lene Egtved Andersen.

Klimatjek

Er du ved at rive håret af dig selv over de 203 spørgsmål i klimatjekket? Har du endnu ikke fået kigget på det? Eller mangler du blot lige det sidste? Uanset hvad, så er der hjælp at hente hos os.

Det første, du skal gøre er at vælge, hvilket regnskabsår, der skal danne baggrund for indberetningen. Dernæst vælger du den model, som matcher dit behov bedst. Husk, at klimatjekket skal være indberettet inden d. 1 juni 2020.