Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Er du én af de berørte lodsejere, skal du være ekstra opmærksom i denne tid. Projektet er forlænget, og ligeså er dit job med at opdatere logbogen for dermed at kunne søge den rette erstatning. Sørg også for at tage billeder undervejs.

Landbruget og crowdfunding

Alternative ideer kan have svært ved at opnå finansiering via de traditionelle kanaler. Det skal der laves om på. Med en ny crowdfunding-portal vil landbruget skabe mulighed for udvikling og bidrage til, at de ideer, der ikke passer ind i den traditionelle finansiering, også kan blive til virkelighed.

Hvad gør en landmand, som har en lidt anderledes idé, som er god, men ikke kan opnå finansiering hos de traditionelle banker og kreditforeninger? Tja, indtil nu har der som regel ikke været så meget at gøre.

Men det skal der laves om på. De anderledes, men stadig økonomisk holdbare og rentable initiativer skal også have en chance fremover. Det mener en række aktører i landbruget.

 Skal du så majs, eller skal der andre afgrøder i jorden?

Maj måned står som én af de vådeste i mands minde. Det gør især såning af majs udfordret og stiller spørgsmål, om der overhovedet skal sås majs i år.

Det kan være svært at se alternativer, og uanset om man vælger at så vårbyg eller udlægge græs, bliver det næppe den store succes i år.

Medlemstilbud

Det sidste skud på stammen af medlemstilbud er Puch Maxi Tour. Her kan du vælge mellem et ægte roadtrip fra kyst til kyst i smukke Jylland eller et Ø-hop i Limfjorden.

Landbrug & Fødevarer spytter bogstavligt talt medlemstilbud ud i øjeblikket. De seneste tilbud spænder bredt lige fra familieture til Fårup Sommerland, over de mere vilde arrangementer Puch Maxi Tour og Bøf & Brøl til noget så almindeligt som gode tilbud på briller.

Bliv vært for Åbent Landbrug 2021

Som altid holder vi Åbent Landbrug den tredje søndag i september, hvor vi byder velkommen til de danske familier på gårde rundt om i hele landet - og nu kan du blive én vores næste værter.

- kun for medlemmer

Måske husker du, at sidste års Åbent Landbrug var lidt anderledes, end det plejer at være. Flere landmænd end sædvanlig bidrog nemlig i 2020 til at skabe en hyggelig og inspirerende dag for mange familier ved at vise dem rundt i små grupper og fortælle om hverdagen på netop deres gård.

Vigtig info om de skærpede regler ift COVID-19

Som du måske har hørt i den danske presse, er der, på grund af COVID-19, indført skærpede krav i forhold til blandt andet vandrende arbejdskraft og landbrugspraktikanter.

Dette betyder blandt andet, at du som arbejdsgiver skal kunne dokumentere, at dine tilrejsende medarbejdere er blevet PCR-testet. Læs mere her: