Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Uanset om din hest er taget ud af konsum eller ej, skal dit hestehold nu registreres i CHR-registret. Derudover skal den ansvarlige for hesteholdet føre en besætningsliste, der skal opdateres ved fx fraflytning og tilflytning til dit sted.

For første gang ser en landsdækkende analyse af kundernes regnskaber lyset. Den vil give en status på 2021 og et solidt grundlag for 2022-prognosen - og som noget helt nyt vil klima også være en del af analysen. Bag analysen står KHL, VKST, LandboSyd og LandboNord.


Søger du en alternative måde at låne penge på, eller ønsker du at investere en del af din formue i andre landmandsejede eller relaterede virksomheder, kan det være en god idé at tjekke InGreen ud. Via InGreen kan du nemlig både låne penge (crowdlending) og investere penge.

Alle generationsskifter handler om økonomi og følelser. Det kræver udholdenhed, viljestyrke og elegance at foretage generationsskiftet professionelt og samtidig tage hensyn til alle parters ønsker, men med den rette rådgivning og udholdenhed er det muligt at komme succesfuldt i mål.

Alle planteavlere skal indberette sprøjtejournaler til Miljøstyrelsen. Vil du være lidt på forkant, kan du allerede nu indberette din journal for dyrkningssæsonen 2020/2021. Tjek dine data med din planteavlskonsulent, og få eventuelt konsulenten til at indberette for dig.

Med et landbrug der står for at skulle generationsskiftes, er det ikke længere en garanti, at søn eller datter videreføre gården. Det udfordrer vores kultur omkring generationsskifter, og stiller en del spørgsmål til blandt andet fremtidens ejerformer. Deltag på landbrugsdagen, og høre mere om generationsskifter.