Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Baltic Pipe

Miljøstyrelsen og Energinet har indsendt supplerende høringsforslag til Baltic Pipe projektet, der indeholder forslag til nye ledningsføringer i området mellem Vonsild og Egholt. Vil du have en finger med i spillet, skal du til tasterne og indsende et høringssvar senest d. 6. juli til Miljøstyrelsen.

Baltic Pipe er det store gasrørsprojekt, der skal gå tværs over Danmark fra Nordsøen til Polen. Det nye høringsforslag fra Miljøstyrelsen og Energinet indeholder forslag til helt nye mulige ledningsføringer i området mellem Vonsild og Egholt. Desuden er der flere steder sket mindre justeringer af det eksisterende forslag til mulig ledningstrace.

Har du jord i områderne mellem Vr. Torsted – Veerst - Egholt – Lunderskov – Gelballe - Hjarup – Svanemosen – Fovslet - Vonsild – Sønder Bjert – Sønder Stenderup vil vi kraftigt anbefale, at du studerer det supplerende høringsmateriale, der er indsendt til Miljøstyrelsen.

Linjeføringerne på Fyn ser ud til at være fastholdt i forhold til det oplæg som blev udsendt i december 2017, men der kan også her være mindre justeringer. På det interaktive kort kan du se, hvilke linjeføringer der er i spil

Baltic Pipe   Baltic Pipe

HØRINGSSVAR SENEST D. 6. JULI

Du kan indsende høringssvar senest den 6. juli til mst@mst mærket ”Baltic Pipe”. Vi anbefaler høringssvar i det tilfælde, hvor også de ændrede linjeføringer kan få negative konsekvenser for udviklingen af din ejendom pga. sikkerhedsafstanden, eller hvis der foreligger særlige forhold som Energinet bør vide, eksempelvis vanskelige jordbunds- eller afvandingsforhold. Høringssvar anvendes alene af Energinet i forhold til at afdække, om der er udfordringer, der skal tages hensyn til inden fastlæggelse af den endelige linjeføring. Ikke om lodsejer er for eller imod projektet.

VIL DU VIDE MERE?

Er du interesseret i mere information, eller har du brug for hjælp til at udarbejde et høringssvar, kan du kontakte:

Planteavlskonsulent Morten Knutsson | +45 7634 1711

Chefkonsulent Lars Schmidt | +458 7634 1715

Formand Hans Damgaard | +45 2328 2097