Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Som noget helt nyt kan vi nu invitere dig til at blive en del af en økologisk netværksgruppe, hvor du får faglig sparring og input fra førende rådgivere og eksperter. Der er lagt op til fire årlige møder, en faglig tur samt det løse. Find inspiration til at videreudvikle og optimere bedriften, tilmeld dig netværksgruppen nu.


Savner du faglig sparring med andre i samme båd, og kunne du tænke dig input til den økologiske planteavl fra nogle af landets førende rådgivere og eksperter på området?

Så tilmeld dig vores nye netværksgruppe, hvor du kan tilegne dig den nyeste viden og blive klogere på, hvordan du løfter din økologiske planteavl til næste niveau.

Syddansk Økologi er sammen med Patriotisk Selskab i fuld gang med at opstarte en netværksgruppe for professionelle økologiske planteavlere – og vi glæder os til at byde dig velkommen i gruppen.

Hvem deltager?

Netværksgruppen henvender sig til landmænd, driftsledere og andre ansatte, der arbejder med økologisk planteavl og har økologiske salgsafgrøder som den primære dyrkningsflade.

Ved at deltage i netværksgruppen kan du dele og tilegne dig ny viden om økologisk planteavl, og ikke mindst finde inspiration til, hvordan du kan videreudvikle og optimere din bedrift.

Hvor holdes møderne, og hvor mange er der?

Møderne vil foregå hos netværksgruppens deltagere på skift, så I får mulighed for at se hinandens bedrifter. Der bliver fire møder om året: To i foråret, ét i efteråret og et enkelt møde om vinteren. Hvert møde varer tre timer.

Til møderne tages der aktuelle faglige emner op baseret på værtsbedriften for det pågældende møde. Herudover vil der være faglige oplæg til hvert møde fra en relevant indlægsholder, som vil danne basis for den efterfølgende diskussion og erfaringsudveksling.

Der arrangeres desuden en faglig éndags-udlandstur til en særligt spændende økologisk bedrift eller virksomhed.

Afholdelsen af møderne, herunder fastsættelse af program, dato m.v., varetages af konsulenter fra Syddansk Økologi og Patriotisk Selskab.

Disse emner tages op i netværksgruppen i 2022:

  • Bælgsæd – fremtidens proteinafgrøder
  • Nye gødskningsregler fra august 2022
  • Mekanisk ukrudtsbekæmpelse og rækkedyrkning
  • Afgrødevalg og etablering
  • Efterafgrøder, arter og etablering
  • Ukrudtsstrategier
  • Kulstof
  • Special- og højværdiafgrøder efter gruppens ønske

Pris m.v.

Deltagelse i netværksgruppen koster 6.000 kr. om året pr. bedrift.

Der er plads til 5-10 deltagere i gruppen.

Det første møde bliver i foråret 2022.

Interesseret?

Ønsker du at tilmelde dig netværksgruppen eller høre mere, kan du kontakte økologiplanteavlsmedarbejder Anders Holm Rasmussen på T: +45 9189 2445 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du kan også kontakte økologisk koordinator Lars Lyholm Johansen på T: +45 9363 6095 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..