Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Mælkereduktionsordningen 2016

Mælkereduktionsordningen er åben for ansøgninger frem til 21. september kl. 12.00.

Ordningen har til formål at reducere mælkeproduktionen samlet set i EU. Der kan udbetales 14 Euro pr 100 kg reduceret mælk. Dvs. du kan få ca. 1 kr. pr kg mælk du reducerer din levering med i oktober, november og december - set i forhold til samme periode sidste år.

  • For at kunne søge om støtte skal du kunne dokumentere, hvor meget mælk du har leveret i oktober, november og december 2015. Det skal også dokumenteres, at du har leveret mælk i juli 2016.
  • Der kan kun søges en gang pr. CVR-nr., og det skal være det samme CVR-nr. som har leveret mælk i perioden i 2015 og juli 2016, der søger om støtten nu.
  • Du skal reducere din leverance med mindst 1.500 kg mælk for at kunne søge. Der kan maksimalt opnås tilskud til en halvering af produktionen, men der er ikke noget krav om, at du skal fortsætte med at levere mælk i hele perioden.

Du kan læse mere om ordningen under Mælkereduktionsordningen på NaturErhvervs hjemmeside.

Selvom der er nævnt flere puljer under ordningen, er det ikke sikkert, at der bliver udbudt flere end denne første pulje. Såfremt der samlet i EU bliver søgt reduktil for alle de afsatte midler, bliver der ikke udbudt flere runder.

Ring til KHL og hør nærmere om ordningen på tlf. 7634 1700.