Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Vi søger værter til Åbent Landbrug 2022, så har du lyst til at byde ind med godt humør og fremvise bedriften til nysgerrige børn og voksne, hører vi gerne fra dig. Åbent Landbrug foregår den tredje søndag i september fra kl. 10.00 - 16.00.


Åbent Landbrug er et tilbagevendede arrangement, som altid holdes den tredje søndag i september, hvor gårde over hele landet inviterer inden for i tidsrummet fra kl. 10 - 16. Her kan gæsterne på nært hold opleve nutidens landbrug.

Hvorfor er Åbent Landbrug så vigtigt?

Åbent Landbrug er et af erhvervets væsentligste omdømmeevents. De fleste besøgende får en god oplevelse, de kender mere til landbruget end da de kom - og så oplever de, at landmanden i høj grad har fokus på dyrenes trivsel. Langt over halvdelen siger, at deres syn på landbruget er blevet bedre efter besøget.

To muligheder for værtsrollen

Som vært kan du vælge den model, der passer dig bedst. Vi har den klassiske model "Åbent Hus", hvor værten planlægger forskellige aktiviteter for gæsterne rundt på gården, og vi har "Rundvisning", hvor værten og/eller medarbejderne viser mindre grupper rundt på gården.

Uanset hvilken model, du vælger, får du støtte og rådgivning både fra Landbrug & Fødevarer og fra KHL. Vi hjælper med forberedelsen, med markedsføringen og de praktiske forhold på selve dagen.

Hvad er godt værtsskab?

Som vært præsenterer man ikke blot sig selv, men også sine kolleger og erhvervet. Her får man virkelig mulighed for at vise hele bedriften til nysgerrige børn og voksne. Der er ingen formel for det gode værtsskab, men det handler i bund og grund om:

  • Åbenhed, dialog og god tone
  • Fokus på gæsternes sikkerhed samt ve og vel
  • Gode rammer
  • Styr på dyrenes velfærd

Selvom du er giraffen i eventen, er du ikke alene

Åbent Landbrug er et samarbejde mellem dig, Landbrug & Fødevarer og os. Vi gør alt for at støtte dig så godt som muligt i forbindelse med planlægning og afholdelse af Åbent Landbrug.

Vil du være vært, kan du kontakte bestyrelsesmedlem Søren Bloch fra KHL på +45 2621 3457 eller Pia Momme Jessen, sekretær KHL på +45 7634 1761.

Vi glæder os til at høre fra dig.