Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Kollapset gylletank

Kollaps af en gylletank kan være livsfarligt for de mennesker der måtte befinde sig tæt ved. Desuden kan en sådan ulykke medføre store økonomiske omkostninger og få konsekvenser for miljøet – og oprydningen tager tid.

KHL Indkøbsklub har lavet en rabataftale med en autoriseret gyllebeholder-kontrollant, så du kan sikre dig en konkurrencedygtig pris på det nødvendige eftersyn af gylletanken.

Der har de seneste år været nogle kedelige eksempler, hvor gyllebeholdere er kollapset og gylle er løbet ud i det omgivende miljø, så lovgivningen om kontrol af gyllebeholdere er ikke helt uden grund.

Gyllebeholdere over 100 m3 skal jf. lovgivningen kontrolleres mindst hvert 10. år. Beholdere beliggende inden for 100 meter fra vandløb og søer skal dog kontrolleres hvert 5. år. Anmodning om kontrol skal være indsendt senest 6 måneder før tidsfristen udløber.

Det autoriserede gyllebeholdereftersyn omfatter mindre reparationer som beskyttelse af kabellåse, småskader på kabelkapper, rapport og kørsel. Ved flere beholdere forudsættes det, at tankene kontrolleres samtidigt. Forud for besøget skal der være gravet op ved gyllebeholderen.

Kontakt Henrik Mulvad Madsen på tlf. 7634 1792 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis du vil vide mere om gyllebeholderkontrol. - Og husk, det er bedre at være på forkant...