Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Vigtig info om de skærpede regler ift COVID-19

Som du måske har hørt i den danske presse, er der, på grund af COVID-19, indført skærpede krav i forhold til blandt andet vandrende arbejdskraft og landbrugspraktikanter.

Dette betyder blandt andet, at du som arbejdsgiver skal kunne dokumentere, at dine tilrejsende medarbejdere er blevet PCR-testet. Læs mere her:

OPHOLDSTILLADELSE TIL PRAKTIKANTER

Udlændinge- og Integrationsministeriet har udstedt en ny bekendtgørelse, som betyder, at der i perioden 3/2 – 1/3 2021 ikke vil blive givet opholdstilladelse til blandt andet praktikanter i Danmark.Derimod kan praktikanter på det grønne område, hvis opholdstilladelser udløber senest den 8. august 2021, ekstraordinært få forlænget tilladelsen i 6 måneder. Læs mere her:

NY I DANMARK

SIRI har opdateret deres corona side. Denne side vil løbende blive opdateret med relevant information omkring COVID-19 i forhold til udenlandsk arbejdskraft. Læs mere her:

STILLER DU BOLIG TIL RÅDIGHED FOR DINE ANSATTE?

Samtidig er en ny lov blevet vedtaget omkring smittespredning i arbejdstagers bolig. Dette betyder, at hvis du som arbejdsgiver stiller en bolig til rådighed for dine ansatte, har du pligt til at udarbejde en plan for denne bolig. Der er også fastsat en række minimumskrav til boligen. Læs mere her: