Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Landmanden er udfordret fra flere kanter

 "Jeg ser landmanden som en meget unik person. Som direktør og virksomhedsleder, der skal lede og fordele arbejdet i virksomheden, forhandle med aftaleparter, løse udfordringer med fx offentlige myndigheder og som familiemenneske, der bor og lever med sin familie i virksomheden." fortæller advokat Kaspar Klok Faaborg.

Landmanden er således udfordret fra flere kanter, og det betyder, at der skal fokus på flere vinkler, når der skal gives gode råd og løses konflikter.

Hele familien involveret

Det menneskelige aspekt er et særkende for landmanden, og ofte kommer vi som rådgiver tæt på landmanden og familien, der alle inddrages i løsningerne. På et landbrug er hele familien involveret, og det stiller krav til måden, der kommunikeres på og kræver, at der præsenteres flere løsningsmuligheder. Opstår der konflikter, kan de løses både i og uden for retten, men at kunne løse dem inden de udvikler sig yderligere er lagt at foretrække.

Du går også tidligt til tandlæge

Retten er sidste udvej. Sammenlign det med at have ondt i en tand. Går du til tandlægen med det samme, er det sandsynligvis kun et lille hul, der skal ordnes. På samme måde er det lettere for advokaten at give god hjælp, når du tager kontakt tidligt i forløbet - og typisk er det også billigere. Venter du, udvikler det sig nemt til en større operation.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Advokat Lars Rafn på +45 7634 1737.