Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Uanset om din hest er taget ud af konsum eller ej, skal dit hestehold nu registreres i CHR-registret. Derudover skal den ansvarlige for hesteholdet føre en besætningsliste, der skal opdateres ved fx fraflytning og tilflytning til dit sted.


Alle steder med hestehold skal registrere sig digitalt i det Centrale Husdyrbrugsregister (CHR). Endvidere skal den ansvarlige for hesteholdet føre en besætningsliste over de heste, der opholder sig på stedet.

Registeringen af dit hestehold kan du gøre på www.landbrugsindberetning.dk. Listen skal løbende opdateres, når der flyttes heste til eller fra stedet. Listen skal ikke sendes til Fødevarestyrelsen, men skal kunne fremvises ved smitteudbrud eller kontrolbesøg på ejendommen. Der er ikke formkrav til listen, men den skal indeholde følgende oplysninger:

  • Hesteholdets CHR-nummer
  • Hestens identifikationskoder (Chip-nr. og UELN-nr.)
  • Ved tilflytning til dit sted skal du notere dato og CHR-nr. på den besætning, som hesten kommer fra
  • Ved fraflytning til dit sted skal du notere dato og CHR-nr. på den besætning, som hesten flyttes til

Du kan frit benytte denne skabelon til dine registreringer.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores konsulent Lisbeth Møller Kjær på T: +45 7634 1785 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.