Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Baltic Pipe i offentlig høring

Der foreligger nu et endeligt udkast til linjeføring af Baltic Pipe gasledningen, og ønsker du indgive kommentarer til projektet, skal det gøres senest d. 12. april 2019.

Energinet har efter aftale med arbejdsgruppen besøgt hovedparten af de lodsejere, der berøres af projektet.

KHL har fulgt hele processen tæt, og formand Hans Damgaard deltager i en arbejdsgruppe, som har til formål at sikre lodsejernes krav i forhold til erstatninger og informationer fra Energinet.

Derudover er planteavlskonsulent Morten Knutsson også en del af processen, og hans kompetencer udnyttes i forhold til håndtering af markerstatninger og strukturskader.

HØRINGSSVAR SENEST D. 12. APRIL 2019

Berøres du af Baltic Pipe gasledningen, har du mulighed for at indsende et høringssvar til den udarbejdede miljøkonsekvensrapport ud fra det foreliggende forslag om endelig linjeføring. Har du i den forbindelse brug for rådgivning, kan du naturligvis tage kontakt til både Hans Damgaard på T: +45 2328 2097 og Morten Knutsson på T: +45 4011 0266.

Dit høringssvar sendes til Miljøstyrelsen, Haraldsgade 53, 2100 København Ø eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest d. 12. april 2019.

LINKS

Her kan du finde relevante links vedrørende Baltic Pipe: