Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Tak til Lars Frandsen & Niels Blem Sørensen

I forbindelse med årets generalforsamling og vedtagelse af de nye vedtægtsændringer om bl.a. reducering af bestyrelsesmedlemmer, vil vi i bestyrelsen gerne takke de 2 afgående medlemmer Niels Blem Sørensen og Lars Frandsen for deres store indsats.

Niels Blem Sørensen

 
Niels Blem Sørensen

Niels har i 10 år bidraget med hans erfaring i bestyrelsen i KHL. Han har medbragt sit gode humør, siddet i en del fokusgrupper gennem tiden og har i det seneste år været engageret i både økonomi og planter. Udover det var han en vigtig medspiller i Åbent Landbrug.

Niels valgte ikke at genopstille denne gang, men gav dog også udtryk for, at han ikke ville være bange for at tage en tørn til på et senere tidspunkt. Det vil vi se frem til Niels.

   

Lars Frandsen

 
Lars Frandsen

Lars er også en yderst erfaren mand i bestyrelsen i KHL. Med sine 14 år i bestyrelsen har han arbejdet med 3 forskellige formænd, og hans erfaring har været tydelig at mærke i hans arbejde. Lars har haft en observationspost i Jysk Kvæg, og har også været formand i fokusgruppe kvæg.

Udover dette var Lars meget engageret i Åbent Landbrug og brugte en del tid på dette. Selvom Lars var på valg, så støttede han 100 % op om ideen med at reducere bestyrelsen, selvom det kan betyde, at man ikke bliver genvalgt. Lars er dog ikke helt færdig med bestyrelsesarbejde, da han stadig er aktivt bestyrelsesmedlem i fx Landbomuseet.