Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Thomas Hansen, bestyrelsesformand

Efter fire år som formand for Kolding Herreds Landbrugsforening har Thomas Hansen valgt at takke af som formand. Han stopper på posten ved generalforsamlingen i KHL d. 9. marts 2016.

- Det har været 4 utroligt spændende, men også meget udfordrende år for det erhverv, jeg elsker, siger Thomas Hansen.

Det er da godt, miljøet ikke tog skade

Det er da godt, miljøet ikke tog skade! Kommentar fra KHLs bestyrelsesformand Thomas Hansen til indlægget "121.388 kubikmeter spildevand løb ud i Kolding Å" i Jyske Vestkysten d. 5. februar 2016.

Den 1. februar skete der et uheld på en spildevandsledning i Kolding. Uheldet betød, at der blev ledt 121.388 kubikmeter urenset spildevand indeholdende nitrat og fosfat i Kolding Å. Det svarer til ca. 5.000 læs gylle fra landbruget.

Politisk medvind - økonomisk modvind

- Hvor er det dog dejligt, at der er nogle politikere, der endelig kan se, at hvis det danske produktionslandbrug skal overleve, ja, så skal vi have produktionsvilkår på lige fod med resten af EU.

Sådan starter Thomas Hansen, formand for KHLs bestyrelse sin artikel om politisk medvind kontra økonomisk modvind. Han fortsætter:

Pressemeddelelse: KHL køber naboejendom

KHL køber naboejendom, og sikrer dermed sin fremtidig udvikling. Kolding Herreds Landbrugsforening vælger at satse på fremtidens rådgivning, og udvider nu deres lokalitet på Niels Bohrs Vej 2 med naboejendommen på 4.000 m2

KHL er en af markedets centrale rådgivningsvirksomheder, og bor i dag strategisk godt placeret i Kolding i Syddanmark. De har længe været interesseret i at udvide virksomheden, og nu bød lejligheden sig.