Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Gruppeliv

Som noget ganske nyt kan du nu tegne en individuel gruppelivsforsikring til dig og din ægtefælle/samlever - og har du ikke en gruppelivsforsikring i dag, er det måske ved at være tid til at få dine basale forsikringsbehov dækket med netop en gruppelivsordning.

Gruppeliv er en samlet pakke med livsforsikring, forsikring til visse kritiske sygdomme og en ulykkesforsikring. For at tegne en gruppelivsforsikring, skal du være under 60 år og ved godt heldbred.

Kampen mod magtarrogance i Danish Crown begynder i græshøjde

KHLs formand Hans Damgaard opfordrer DC-andelshaverne til at gøre deres stemme gældende og komme ind i kampen.

Nyheden om at Danish Crowns tidligere topchef Kjeld Johannesen er hyret som særlig rådgiver for topledelsen i den store russiske slagterikoncern, Miratorg, har skabt stor opsigt i landbruget. Hans Damgaard, formand for Kolding Herreds Landbrugsforening, opfordrer utilfredse andelshavere til at gøre deres stemmer aktivt gældende, for at komme hvad han betegner som ”magtarrogancen” i DC til livs.

- Jeg måtte ærligt talt lige kigge en ekstra gang i kalenderen, da jeg hørte nyheden om Kjeld Johannesens nye job hos russiske Miratorg. Var det mon en forsinket aprilsnar? Der kunne i hvert fald umuligt have været givet en fratrædelsesgodtgørelse på 20 millioner kroner, uden at der samtidig var indføjet en konkurrenceklausul i kontrakten mellem DC og Kjeld Johannesen.

Børnehavedag hos Asger Christensen, Nørupgaard

Asger Christensen fra Nørupgård lige uden for Jordrup bød tirsdag d. 14. juni velkommen til 240 børnehavebørn samt pædagoger fra Kolding Kommune og opland til den årlige børnehavedag.

Børnehavedagen er arrangeret af Åbent Landbrug og KHL (Kolding Herreds Landbrugsforening), der med denne dag ønsker at vise virkeligheden på landet og åbne børnenes øjne for, hvor de varer, de putter i munden kommer fra.

Udnyt al gødningen, siger KHLs formand

Landmændene bør udnytte den ekstra gødning, de nu er blevet tildelt, for korn af superliga-klasse kommer ikke af sig selv, siger formanden for KHL, Hans Damgaard.

- I Danmark skal vi igen til at producere førsteklasses korn. Men det kræver, at landmændene udnytter den ekstra gødning, de nu er blevet tildelt, for korn af superliga-klasse kommer ikke af sig selv, lyder det fra formanden for Kolding Herreds Landbrugsforening, Hans Damgaard.

Der er de seneste mange år blevet brugt enorme resurser fra landbrugets side for at synliggøre problemet omkring undergødskning af afgrøderne på danske marker, og gang på gang er politikerne af mange aktører blevet fagligt oplyst om konsekvenserne af de danske kvælstofnormer.

Formandsskifte i KHLs forening

Formandsskiftet i KHL blev markeret ved en velbesøgt reception på Niels Bohrs Vej fredag d. 1. april. Trods fantastisk vejr til forårsarbejde i marken mødte mange landmandskolleger op sammen med medarbejdere fra KHL.

Repræsentanter fra naboforeningerne, Koldings borgmester Jørn Pedersen samt tidligere minister Eva Kjer Hansen var også blandt gæsterne.

Bestyrelsesformand Hans Damgaard

På generalforsamlingen onsdag d. 9. marts takkede den daværende formand Thomas Hansen af, og overlod styringen til 36-årige Hans Damgaard, der gennem det seneste år har været næstformand i bestyrelsen.

Thomas indledte generalforsamlingen med Shu-bi-duas ord: "Danmark er et dejligt sted at være, der er nemlig atmosfære", og fortsatte i samme positive spor sin beretning.