Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Bestyrelsesformand Hans Damgaard

På generalforsamlingen onsdag d. 9. marts takkede den daværende formand Thomas Hansen af, og overlod styringen til 36-årige Hans Damgaard, der gennem det seneste år har været næstformand i bestyrelsen.

Thomas indledte generalforsamlingen med Shu-bi-duas ord: "Danmark er et dejligt sted at være, der er nemlig atmosfære", og fortsatte i samme positive spor sin beretning.

- I bund og grund handler det om at bevare optimismen selv i en svær situation. Vi skal være opmærksomme på, at der er muligheder i landbruget, som endnu ikke er udnyttet, lød det fra Thomas Hansen, og med disse ord bragte han stafetten videre til den nye formand.

Reception fredag d. 1. april 2016 kl. 13 - 16

I forbindelse med formandsskiftet vil det glæde os at se medlemmer, kunder, forretningsforbindelser og venner af huset til reception fredag d. 1. april 2016 kl. 13 - 15. Vi ønsker at takke Thomas Hansen for det store arbejde, han gennem de sidste 4 år har lagt i bestyrelsen og byde velkommen til Hans Damgaard.

 Receptionen holdes i KHLs lokaler på Niels Bohrs Vej 2, 6000 Kolding.