Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Thomas Hansen, bestyrelsesformand

Efter fire år som formand for Kolding Herreds Landbrugsforening har Thomas Hansen valgt at takke af som formand. Han stopper på posten ved generalforsamlingen i KHL d. 9. marts 2016.

- Det har været 4 utroligt spændende, men også meget udfordrende år for det erhverv, jeg elsker, siger Thomas Hansen.

- I KHL har vi blandt andet arbejdet for at bibringe politikerne en forståelse for, at landbruget her i landet skal sikres bedre vilkår, hvis vi virkelig VIL det erhverv, som producerer fødevarer til tre gange Danmarks befolkning. Det er vel næsten lykkedes med den nuværende regering - og hurra for det.

- Baggrunden for min beslutning er, at jeg bliver nødt til at fokusere 100 procent på mit landbrug og sikre min familie. Det er ingen dans på roser at være dansk slagtesvineproducent i disse tider.

Gældsbyrden er stor, og der skal – også i mit landbrug – strammes op alle steder. Det er virkeligheden, og det kræver mit fulde fokus, siger Thomas Hansen, som er overbevist om, at KHL står godt rustet til fremtiden:

- KHL har et stærkt fundament af engagerede medlemmer, nogle fantastiske medarbejdere og en dygtig direktør. Jeg er ikke i tvivl om, at KHL er topgearet til at tage kampen op for landmændene i en udfordrende fremtid, lyder det fra KHL’s afgående formand, Thomas Hansen.

Yderligere oplysninger kan du få ved Thomas +45 4052 3816.