Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Pressemeddelelse: KHL køber naboejendom

KHL køber naboejendom, og sikrer dermed sin fremtidig udvikling. Kolding Herreds Landbrugsforening vælger at satse på fremtidens rådgivning, og udvider nu deres lokalitet på Niels Bohrs Vej 2 med naboejendommen på 4.000 m2

KHL er en af markedets centrale rådgivningsvirksomheder, og bor i dag strategisk godt placeret i Kolding i Syddanmark. De har længe været interesseret i at udvide virksomheden, og nu bød lejligheden sig.

- Naboejendommen Niels Bohrs Vej 4 har været til salg gennem længere tid, og med købet af denne vil KHL satse endnu mere på at være en del af fremtidens rådgivning inden for landbrug og andre erhverv med en central beliggenhed, skriver KHL i sin pressemeddelelse.

Bestyrelsesformanden for KHLs forening, Thomas Hansen, udtaler, at KHL er i fuld gang med at inddrage udvidelsen i KHLs vision og strategi for virksomheden samt planlægge den bedst mulige udnyttelse af de ekstra kvadratmeter.

Mere information

Spørgsmål kan rettes til bestyrelsesformand Thomas Hansen på 4052 3816 eller direktør Niels Peter Madsen på 4045 1749.