Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Bliv medlem af KHLs forening, og få kontakte fordele

Vil du have medindflydelse på det lokale og aktive politiske landmandsliv? Vil du sikrer dig og familien i fremtiden? Og vil du være en del af en sund, aktiv og lokal forening med et godt rådgivningsapparat, der står klar til at yde førsteklasses rådgivning? Så bliv medlem af KHL.

Som medlem af KHLs forening får du lokal indflydelse på de sager, vi tager op i politisk regi. Vi arbejder nemlig for dig, og sørger for, du bliver hørt. Vi er i løbende dialog med de lokale kommuner og samarbejder med Landbrug & Fødevarer om aktuelle emner inden for landbrug. Derudover får du kontante fordele på pension, sundhedsforsikring og gruppeliv samt adgang til rabataftaler med udvalgte kæder og firmaer.

FÅ ET GRATIS PRØVEMEDLEMSKAB RESTEN AF 2017

Allerede nu kan du drage fordel af dit medlemskab uden at betale. Meld dig ind i foreningen allerede i dag, og få adgang til Landbrugsavisen, forsikringer og pensioner samt rabataftalerne med det samme. Vær dog opmærksom på, at du i januar 2018 opkræves for fuldt medlemskab af foreningen.

Du kan allerede nu tilmelde dig, se nederst i denne artikel, hvor du blot skal udfylde formularen.

- UDNYT AL GØDNINGEN, OPFORDRER KHLS FORMAND

I maj 2016 stod formand Hans Damgaard frem og opfordrede landmanden til at udnytte al den gødning, de var tildelt i henhold til Landbrugspakken. - Vi har en fælles forpligtigelse til på bedste faglige vis at forsøge at levere varen så de politikere, der bakker erhvervet op kan se, at det ikke var forgæves, udtaler Hans i pressemeddelelsen. Dette er blot én af mange mærkesager, som foreningen har kommenteret i løbet af de sidste par år.

Et andet eksempel er fra marts 2017, hvor næstformand Poul Bøving Christensen udtaler, at vi ønsker at stå sammen med kommunerne, når den nye vandløbslov skal støbes. - Her er en fælles udfordring, som involverer kommuner, erhverv og borgere, fortæller Poul.

Du kan læse begge pressemeddelelser her:

FULD VALUTA FOR PENGENE

Sager løftes lokalt af KHL over for kommuner og politikere, og på landsplan af Landbrug & Fødevarer over for ministre, folketingspolitikere, embedsmænd og meningsdannere. Som medlem af foreningen er du også medlem af Landbrug & Fødevarer, og sammen sikrer vi fuld valuta for kontingentet.

Nogle af de mærkesager Landbrug & Fødevarer har arbejdet på det sidste år er:

 • Ny husdyrregulering
 • Vandrådenes indsats i forhold til etablering af nye vandråd i 2017
 • Beskyttede sten- og jorddiger
 • Bedre vilkår for generations- og ejerskifter
 • EU's Klimapolitik 2030
 • Legalisering af cannabis

EKSEMPLER PÅ IGANGVÆRENDE PROJEKTER

I øjeblikket arbejder vi sammen med Kolding Kommune i et større projekt, der skal øge fleksibiliteten vedrørende korrekt udpegning af beskyttede diger. Desuden er vi involveret i hørringssvar til kommuneplanerne 2017 - 2021, herunder indsigelse ift. byzoneforhandlinger samt udlægning af grønne områder, der konflikter med landbrugets interesser.

Senest har vi været bindeled i forhold til orientering af berørte lodsejere omkring den nye motorvejskorridor mellem Give og Haderslev.

BLIV MEDLEM

Vil du være med til at støtte op om det politiske arbejde både lokalt og nationalt, så meld dig ind i foreningen. Jo flere vi er, jo mere vægt har vores ord. Husk også, at du får andre kontante fordele af medlemskabet hos KHL, se vores medlemsfordele.

Har du spørgsmål, kan du også ringe til Grethe på +45 7634 1704 og få en snak om dit medlemskab.

 1. Fornavn:*
  Please let us know your name.
 2. Efternavn:*
  Invalid Input
 3. Adresse:*
  Invalid Input
 4. Postnr.:*
  Invalid Input
 5. By:*
  Invalid Input
 6. Mobil:*
  Invalid Input
 7. E-mailadresse:*
  Please let us know your email address.