Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Gruppeliv

Gruppeliv er basal tryghed i hverdagen for dig og din familie. Gennem dit medlemskab af Landbrug & Fødevarer kan du tegne en favorabel gruppelivsordning til både dig og din ægtefælle/samlever.

Gruppeliv er en samlet pakke med livsforsikring, forsikring til visse kritiske sygdomme samt en heltids-ulykkesforsikring. For at tegne en gruppelivsforsikring, skal du være under 60 år.

NYT FRA 1. JANUAR 2020

Har du allerede en Gruppelivsordning, bliver din dækning endnu bedre end tidligere. Her kan du se de fordele, der er gældende fra 1. januar 2020:

  • Ophørsalderen stiger fra 67 år til 70 år
  • Udbetaling ved kritisk sygdom stiger fra 50.000 kr. til 100.000 kr.
  • Udbetaling ved død øges, og aftrapningen ændres
  • Prisen for Gruppeliv justeres

SOM NY KAN DU VÆLGE MELLEM TO GRUPPER

Som nævnt kan du vælge mellem to grupper i din Gruppelivsordning. I gruppe 1 får du en forsikring, der også indeholder ægtefælle/samlever-dækning, men vælger du gruppe 2, er det kun er dig selv, der er forsikret.

Gruppe 1

Vælger du denne gruppe betyder det, at din ægtefælle/samlever er dækket på samme måde som dig ved kritisk sygdom, ulykke og død. Det betyder også, at du får udbetalt en sum penge, hvis din ægtefælle/samlever dør før forsikringens ophør.

Din ægtefælle/samlever kan også tegne forsikringen. Gør han/hun det, opnår I dobbeltdækning, hvor alle udbetalinger fordobles. Vælger I denne mulighed kræver det, at han/hun også er aktiv medlem af en landbo- eller familielandbrugsforening under Landbrug & Fødevarer.

Gruppe 2

I gruppe 2 er det som sagt kun dig selv, der er forsikret. En eventuel ægtefælle/samlever kan også tegne denne individuelle forsikring. Så er I dækket på samme måde med hver jeres forsikring, og det kræver ikke et ekstra medlemsskab.

Man kan ikke have forsikringer i begge grupper på samme tid.

PRISER

  • Forsikring i gruppe 1 koster 2.976 kr./år
  • Forsikring i gruppe 2 koster 1.488 kr./år

KONTAKT

Kontakt Grethe Ovesen på +45 7634 1704 | Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og hør mere om dine muligheder.