Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Maj-marked, landbruget kommer til byen

Kolding by hilste fredag solen velkommen, og bød byens borgere til majmarked. Med internationale boder, musik og cirkus i gader og stræder samt grisevæddeløb var der lagt op til en rigtig familiedag.

Dyrskue har vi som sådan ikke i Kolding, men vi kan bryste os af, at Landbruget altid kommer til byen til majmarked. Hele Søndergade bugner denne dag af dyr, halm, korn, landbrugsmaskiner og trofaste medarbejdere fra KHLs Fokusgruppe Åbent Landbrug, der står til rådighed for publikums spørgsmål om landbruget.

Som altid var Søndergade godt besøgt af både børn, unge og gamle. De mange børn brugte musklerne til at male korn og valse havregryn, de fandt karameller i korncontaineren og nød at se og klappe de brune kalve, grisene, kaninerne og de 2 geder. Imens brugte de voksne tiden på at udfylde spørgeskemaet i dagens konkurrence og smage på hjemmebrygget øl fra bryggeriet Åben.

De 3 grisevæddeløb trak som altid mange tilskuere til, og her var det muligt at stemme på sin favoritgris og vinde et gavekort til Kolding Cityforening. Salget af lodder til væddeløbene gik til Danske Hospitalsklovne.

Næste år glæder vi os også til majmarked, hvor landbruget endnu en gang kommer til byen.

Stemningsbilleder fra dagen

Majmarked 2017 - Åbent Landbrug

Majmarked 2017 - Åbent Landbrug

Majmarked 2017 - Åbent Landbrug
Majmarked 2017 - Åbent Landbrug
Majmarked 2017 - Åbent Landbrug Majmarked 2017 - Åbent Landbrug
Majmarked 2017 - Åbent Landbrug
Majmarked 2017 - Åbent Landbrug

Se flere billeder fra dagen på Facebook