Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Sprogundervisning

Medarbejdere, der ikke har dansk som modersmål kan have svært ved at læse og forstå information, instruktion og manualer på dansk. I et samarbejde mellem KHL og Netværkslokomotivet tilbyder Sprogcenter Vejle nu gratis danskundervisning til udenlandske medarbejdere ansat ved landbruget.

Sprogcentrets undervisning tilrettelægges så tæt op af medarbejderens dagligdag som muligt, og tager udgangspunkt i situationer, der er typiske for medarbejderen, herunder også IT-udfordringer.

GRATIS UNDERVISNING PÅ SMÅ HOLD

Undervisningen foregår på små hold og varetages af erfarne sproglærere. Den planlægges med 3 - 6 lektioner pr. uge i tidsrummet kl. 17.30 - 20.00 (eller efter aftale). Perioden for sprogundervisningen er fra sidst oktober 2017 til primo marts 2018

Undervisningen udbydes som Forberedende VoksenUndervisning (FVU) for tosprogede, og foregår i Sprogcentret Vejles lokaler på Damhaven 13A i Vejle.

Forud for undervisningen skal deltagerne til en samtale/afklaring. Den står Sprogcenter Vejle for.

TILMELDING

Du kan tilmelde din/dine medarbejdere hos Emil Pepin, Sprogcenter Vejle på t: +45 2013 4624 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Har du spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte Emil.