Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Godt nyt om håndværkerfradrag

I øjeblikket er der et lovforslag ude mht. at få yderligere fradrag for udgifter til arbejdsløn til både service- og håndværkerydelser.

Det gælder i ejerboliger, hvor du selv bor og fritidsboliger, som ikke har været udlejet.

Køb eller leasing af hvidpladebil

Overvejer du at anskaffe dig en ny hvidpladebil, er der nogle overvejelser, du skal gøre dig fx om du bruger bilen både i virksomheden og privat.

Desuden skal du beslutte, om du vil købe eller lease bilen. Der er nemlig nogle skatte- og momsmæssige forhold, der har betydning for dit valg.

Vigtig info om de skærpede regler ift COVID-19

Som du måske har hørt i den danske presse, er der, på grund af COVID-19, indført skærpede krav i forhold til blandt andet vandrende arbejdskraft og landbrugspraktikanter.

Dette betyder blandt andet, at du som arbejdsgiver skal kunne dokumentere, at dine tilrejsende medarbejdere er blevet PCR-testet. Læs mere her:

Forhøjet afskrivningsgrundlag

Folketinget er i fuld gang med at snakke om og vedtage grønne lovforslag. Dette forslag forbedrer din muligheder for afskrivning på driftsmidler. Læs teksten eller se videoen med Jesper, som forklarer dine muligheder.

Køber du fabriksnye driftsmidler, som fx markredskaber eller eldrevne maskiner til din virksomhed i perioden fra den 23. november 2020 indtil udgangen af 2022, vil du som udgangspunkt kunne afskrive på 116 % af anskaffelsessummen.

Lad KHL etablere dine blomsterstriber

Blomster er ikke kun til gavn for bier og insekter - de er også dejlige at se på, og glæder ofte store som små.

Efter succes'en med de mange meter blomsterstriber sidste år, hvor folk fra nær og fjern benyttede tilbuddet om en smuk buket markblomster til konen eller naboen, tilbyder vi igen i år at etablere blomsterstriber langs dine marker.

Valg til sektorbestyrelsen L&F Kvæg

Den 1. marts afholdes virtuelt årsmøde for L&F Kvæg. I den forbindelse skal landboforeningerne vælge deres repræsentanter til sektorbestyrelsen for L&F Kvæg.

Landboforeningerne skal vælge 4 bestyrelsesmedlemmer og 1 suppleant. Personer vælges for to år ad gangen til at varetage sektorens interesser.