Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Miljøteknologi

Miljøteknologi

Der er mange åbne spørgsmål i forbindelse med årets muligheder for tilskud til miljøteknologi.

Vi tror på, at der stadig kan søges tilskud i resten af 2022, men hvornår og hvad vides endnu ikke.

Økologisk investeringsstøtte

Ansøgningsrunden lukkede d. 4. juni 2021, og Landbrugsstyrelsen forventer, at 90 % af ansøgerne modtager en afgørelse inden udgangen af juni 2022.

Der arbejdes i øjeblikket med at forberede næste tilskudsrunde, der forventes at åbne for ansøgninger i december 2022. Der er 140 millioner kroner i puljen, der forventes at skulle støtte økologien bredt. Det bliver sidste gang, der åbnes for muligheden for at søge økologisk investeringsstøtte.

Fra miljøteknologi til Miljø- og klimateknologi 2022

Puljen, der er udskudt ad flere omgange, har nu fået navnet Miljø- og klimateknologi 2022. Landbrugsstyrelsen forventer, at puljen for Miljø- og klimateknologi 2022 åbner for ansøgninger d. 18. oktober 2022. Der er knap 250 millioner kroner i puljen.

Ordningen har endnu ikke været i høring, så præcis, hvad der kan søges tilskud til, og under hvilke vilkår er ikke offentlig kendt. Landbrugsstyrelsen har dog offentliggjort lister over, hvilke teknologier de forventer det bliver muligt at søge tilskud til.

Hvordan midlerne fordeles mellem indsatsområderne, og hvilke teknologier, der forventes at blive knyttet til de enkelte indsatsområder, kan du se her: