Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Etablering af løsdrift i farestalde

Etablering af løsdrift i farestalde

Tænker du på at renovere eller bygge til, kan det være en god idé at finde ud af, om du kan få finansieret en del af byggeriet eller renoveringen vha. tilskud.

Ansøgningsperioden er fra d. 15. juni til d. 30. august 2018.

Der er afsat 14 millioner kr. til tilbygninger og renoveringer samt 4 millioner kr. til renovering. Der er defineret standartomkostninger pr. stiplads, så du ved tilbygning/nybygning kan få 7.880 kr. pr. stiplads og ved renovering kan få 5.800 kr. pr stiplads (udbetalt)

Ansøgningerne prioriteres ud fra gennemsnitsstørrelsen på stierne samt andelen af fast gulv i samtlige stier.

For at være tilskudsberettiget skal ansøgningen opnå mindst 1,5 point. Er andelen af fast gulv i stierne over 40% i alle stier gives 0,5 point.

Gennemsnitsstørrelsen på stierne giver 1 point, hvis stierne i gennemsnit er 5,2- 5,4m2, 2 point, hvis de er 5,5 – 5,7 m2 eller 3 point, hvis de er større end 5,7 m2

Du skal ikke sende miljøgodkendelse, byggetilladelse eller finansieringserklæring ind med ansøgningen. Fakturaer, betalingsdokumentationer og dokumentation for at tilbudsloven er overholdt skal heller ikke indsendes sammen med udbetalingsanmodningen, men du skal kunne fremvise dem i forbindelse med kontrol.

Der kan ikke laves rate-udbetaling.

Som udgangspunkt har du 2 år fra du har søgt tilskuddet, til du skal være færdig med investeringerne.

Det er ikke muligt at overdrage tilsagnet med mindre det sker i forbindelse med overdragelse af ejendommen.

Der er IKKE afsat midler til andre tilskudsrunder til svin i 2018.