Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Tilskudsansøgning

Ram plet med den første ansøgning

Vil du have fingrene i de forskellige tilskudspuljer, skal du ramme plet første gang med en god, kompetent og gennemarbejdet ansøgning.

Søger du professionel hjælp til udarbejdelse af ansøgningerne, står vi klar til at hjælpe dig. Uanset om det er et skema, der skal udfyldes eller en mere dybdegående ansøgning, der skal udarbejdes, går vi ikke på kompromis med kvaliteten.

Beløn dig selv med en god ansøgning

Hos os har vi valgt, at du betaler for det arbejde, der udføres. Det betyder, at alle ansøgere betaler for deres ansøgning uanset om du opnår tilsagn eller afslag på ansøgningen.

Vores arbejde er nemlig det samme, og vi mener ikke, at de, der får tilsagn skal betale regningen for dem, der får afslag.

Få et tilbud

Der er meget stor forskel på vores pris i de forskellige puljer. Nogle ansøgninger kræver nemlig en stor indsats, mens andre er et skema, der skal udfyldes. I nogle puljer kan du søge støtte til konsulentbistand.

For alle puljer gælder det, at vi gerne vil give en ca. pris på, hvad det koster dig at få skrevet en ansøgning.

Kontakt os, og hør mere.