Tilskud og projekter

  1. KHL
  2. Landbrug
  3. Tilskud og projekter

Er du klar til at søge tilskud?

Med de værdifulde tilskudsmuligheder og den rette ansøgning har du et alternativ til banken – for nu kan du søge tilskud til nybyggeri, energioptimering og andre projekter.

Hvert eneste år gives der enorme summer til tilskudsområdet. Vil du have fingrene i disse midler, kræver det tålmodighed, overblik og en kompetent ansøgning til de relevante tilskudsområder. Du skal være på forkant og klar til at indgive ansøgningen i det helt rette øjeblik, ellers mister du muligheden for tilskud.

– Etablering af anlæg til avl af økologiske slagtesvin

“Vi har brugt KHL til to ting: dels til at hjælpe med at få lånene hjem til byggeriet, dels til at skaffe os adgang til nogle tilskudspuljer. Idéerne til byggeriet er mine egne, men den faglige bistand har været en forudsætning for byggeriet”

Niels Schelde Jensen

Dollerup Nørgård, Lunderskov

Tænk i muligheder, og søg tilskud

Der er rigtig mange millioner at hente i tilskud til fx naturprojekter, udbygning af eksisterende stalde, naturpleje og andre projekter. Tilskuddet kan være den afgørende faktor for, om dit projekt er rentabelt, og det er derfor vigtigt, at du har formalia på plads, inden du sender ansøgningen afsted. Her kan du drage fordel af vores kompetencer på området.

KHL tilbyder rådgivning indenfor:

 

Tilskud og projekter

Vælg KHL, og tjen penge

Vi har gennem mange år søgt tilskud for landmanden. Vi har styr på, om der fx skal foreligge en miljøgodkendelse inden tilskud kan komme på tale, og vi ved, hvornår de enkelte puljer åbner og lukker for ansøgning.

De seneste år har vi hentet mere end 80 millioner kr. hjem i tilskud til projekter, penge som landmanden har nydt godt af og som i sidste ende er medvirkende til, at bundlinjen for den enkelte bedrift øges.

Mød KHLs miljøkonsulenter

Lars Schmidt

Lars Schmidt

Chefkonsulent Miljø & Fjerkræ

Inger Knude

Inger Knude

Miljø- og projektkonsulent

Lene Egtved Andersen

Lene Egtved Andersen

Miljøkonsulent