Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Tilskud og projekter

Er du klar til at søge tilskud?

Med de værdifulde tilskudsmuligheder og den rette ansøgning har du et alternativ til banken – for nu kan du søge tilskud til nybyggeri, energioptimering og andre projekter.

Hvert eneste år gives der enorme summer til tilskudsområdet. Vil du have fingrene i disse midler, kræver det tålmodighed, overblik og en kompetent ansøgning til de relevante tilskudsområder. Du skal være på forkant og klar til at indgive ansøgningen i det helt rette øjeblik, ellers mister du muligheden for tilskud.

KHL tilbyder rådgiving indenfor

Tænk i muligheder, og søg tilskud

Der er rigtig mange millioner at hente i tilskud til fx naturprojekter, udbygning af eksisterende stalde, naturpleje og andre projekter. Tilskuddet kan være den afgørende faktor for, om dit projekt er rentabelt, og det er derfor vigtigt, at du har formalia på plads, inden du sender ansøgningen afsted. Her kan du drage fordel af vores kompetencer på området.

Vælg KHL, og tjen penge

Vi har gennem mange år søgt tilskud for landmanden. Vi har styr på, om der fx skal foreligge en miljøgodkendelse inden tilskud kan komme på tale, og vi ved, hvornår de enkelte puljer åbner og lukker for ansøgning.

De seneste år har vi hentet mere end 80 millioner kr. hjem i tilskud til projekter, penge som landmanden har nydt godt af og som i sidste ende er medvirkende til, at bundlinjen for den enkelte bedrift øges.

Kontakt os

Med dig i centrum rådgiver vi hele vejen rundt og sørger for, at dine ansøgninger indsendes rettidig. Kontakt os, og lad os få en snak om dine muligheder.