Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Markgrupper og markbesøg

Markbesøg - alt det, som ikke ses fra skrivebordet

Det er i marken, driftslederevnen testes, og det er her det afgøres, om du får et positivt afkast af arbejdet med planteproduktion og en rentabel virksomhed.

Den bedste sparring kommer ikke ud af den blå luft. Vi er uafhængige af forhandlere, sælgere og andre firmaer, og vil gerne udfordre dig på dine vaner. Sammen kigger vi på afgrøderne, diskuterer afgrødevalg, gødskning, indsats af planteværnsmidler, rodukrudt og meget mere.

Typiske emner på et markbesøg

  • Strategi for gødskning og planteværn
  • Strategi for rodukrudt
  • Diskussion af sædskifte og sædskiftesygdomme
  • Planlægning og vurdering af efterafgrøder
  • Vurdering af krydsoverensstemmelseskrav for ejendommen
  • Udviklingsmuligheder
  • Kornopbevaring og logistik
  • Og meget mere

Klippekort baner vejen for mere rådgivning

Med et klippekort får du mere rådgivning for færre penge. Du bestemmer selv, om du vil købe det store kort, hvor du får 13 timer for prisen på 10 timer, eller om du vil nøjes med det lille kort, hvor du får 6 timer for prisen på 5 timer.

Klippekort 6 timer for prisen på 5 timer
Klippekortet skal bruges i sæsonen, og faktureres forud for dyrkningssæsonen. Når sæsonen er forbi opgøres antallet af forbruge timer. Timer forbrugt ud over klippekortets timer faktureres af én gang til en timepris på kr. 791,-.

Et besøg faktureres af minimum 1 times varighed. Derudover betales/indregnes halv tid for forbrugt kørsel.

Pris kr. 4.750,- (normalpris kr. 950,- pr. time, i alt kr. 5.700,-).

Klippekort 13 timer for prisen på 10 timer
Klippekortet skal bruges i sæsonen, og faktureres forud for dyrkningssæsonen. Når sæsonen er forbi opgøres antallet af forbruge timer. Timer forbrugt ud over klippekortets timer faktureres af én gang til en timepris på kr. 725,-.

Et besøg faktureres af minimum 1 times varighed. Derudover betales/indregnes halv tid for forbrugt kørsel.

Pris kr. 9.500,- (normalpris kr. 950,- pr. time, i alt kr. 12.350,-).

Alle nævnte priser er eksklusiv moms.

Markgrupper

Markgrupper består af 5 - 8 deltagere, der mødes hos hinanden 6 - 7 gange i løbet af vækstsæsonen. Sammen med en planteavlskonsulent bliver markerne gennemgået og aktuelle emner diskuteres.

De attraktive markgrupper giver dig adgang til års erfaring fra de andre deltagere kombineret med den nyeste faglige viden fra planteavlskonsulenten.

Optimér markdriften, og få rådgivning direkte i marken

Du kan vælge at få besøg af den samme eller af forskellige planteavlskonsulent i løbet af sæsonen, det er helt op til dig.

Ring eller skriv til os, og få lavet en aftale om ét eller flere markbesøg på din ejendom.