Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Strategiplaner og handlingsplaner

Tag føring med den rette strategi

En god strategi hjælper med at holde fokus og retning i alle beslutninger, og fungerer samtidig som et vigtigt pejlemærke.

Vil du tjene penge og have styr på omkostningerne er det en rigtig god idé at have en strategiplan. Den beskriver mission, vision og værdier samt tilvalg, fravalg og konkrete handlinger, der skal til for at nå virksomhedens mål.

Skal dit landbrug blomstre?

Du kan arbejde med strategier på mange måder, men vil du sikre, at bedriften er på rette kurs og blomstrer, må du tage andre værktøjer end de daglige i brug. En effektiv strategiplan er et overbevisende værktøj ved møder med bank og kreditforening, og giver en afklaring på, hvordan din bedrift skal udvikle sig de kommende år.

En strategiplan kan indeholde:

  • en analyse af stærke og svage sider samt muligheder og trusler
  • udviklingsmuligheder for landbruget, der fører til de beskrevne mål
  • valg af forskellige strategiske muligheder
  • personaleledelse
  • handlingsplan

Sparring og rådgivning

Vi har etableret et tværfagligt team, der arbejder med strategirådgivning hele vejen rundt om dit landbrug. Tag os med på råd, når det drejer sig om de økonomiske og produktionsmæssige forhold, men også hvis du har brug for viden inden for de teknologiske, miljømæssige og lovgivningsmæssige områder.

Ring til os, eller kig ind til en snak om dine drømme og mål.