Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Lønservice

Lad os klare din lønadministration

Har du overvejet at lade KHL styre lønadministrationen til dine medarbejdere, og dermed få mere tid til at være landmand?

Med en fast kontaktperson i vores lønservice kan du trygt overdrage ansvaret vedrørende løn til KHL. Vi udarbejder både 14 dages- og månedsløn, og sørger samtidig for de lovpligtige indberetninger.

Du kan dog også selv få lov til at overtage delen med at indtaste løntimerne. Med WEBløn kan du nemlig selv indberette løn via nettet - og gøre det, når du har tid.

KHL Lønservice

At lave løn tager tid. Det skal være korrekt, der skal indberettes til ATP og E-indkomst og du skal sende lønsedlen til dine ansatte. Med KHL Lønservice slipper du for alt bøvlet. Vi kan fx hjælpe med:

  • Indberetning og overførsel af løn, skat, ATP, pension og feriepenge via Nets
  • Automatisk bogføring i dit Ø90 regnskab
  • Indberetning til ACF og E-indkomst
  • Hjælp til refusionsanmodninger fx sygedagpenge, elevrefusion eller andet
  • Gratis mail-udsendelse af lønsedler direkte til dig

Ønsker du, at vi skal sende lønsedlerne direkte ud til dine medarbejdere, opkræver vi et mindre gebyr pr. år. Du og dine medarbejdere kan naturligvis også modtage lønsedlerne pr. post mod gebyr.

Sidst, men ikke mindst udarbejder vi også lønstatistikker.

KHL webløb

WEBløn giver dig frihed til at indberette løn på dine medarbejdere, når du har tid.

WEBløn er et webbaseret lønsystem, hvor du som arbejdsgiver indtaster lønoplysninger på dine medarbejdere via internettet. Når du har indtastet oplysningerne i WEBløn, kan du se et udkast til de endelige lønsedler og allerede her fange eventuelle fejl.

Du kan arbejde i WEBløn når det passer dig, blot du er opmærksom på de tidsfrister, du stadig skal overholde.

Efter indtastning kan KHL Lønservice se de forhåndsgenererede lønsedler og tjekke, at der ikke er åbenlyse fejl i de indtastede data. Derefter overfører og indberetter KHL Lønservice stadig de relevante oplysninger til SKAT, Feriekonto, ATP osv. via Nets, og sender de færdige lønsedler til dig. Dataene fra WEBløn overføres stadig automatisk til Ø90.

Du kan få flere oplysninger via din assistent.

Løn til tiden

Med vores sms-service får dine medarbejdere altid løn til tiden. Du får en påmindelse pr. sms og har mulighed for at indberette ændringer til lønnen via telefonen eller mail. Derefter laver vi lønnen, og sørger for det videre forløb.

Kontakt KHL

Kontakt Lønservice, og få en snak om dine behov.