Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Forsikringsrådgivning

Forsikringsrådgivning

At vælge forsikringsselskab, afdække forsikringsrisici eller at opgøre krav efter en skade kan være en opgave, der kan stige alle til hovedet.

KHL har gjort det nemmere for dig, og indgået et samarbejde med Dansø Forsikringsmæglere, som er et uvildigt forsikringsmæglerfirma med speciale i landbrugsforsikringer. De yder rådgivning i forbindelse med tegning af forsikringer, forsikringstilbud, opgørelse af skader eller bare en løs snak om dine forsikringsforhold.

Dansø’s forsikringsmæglere er alle erfarne og uvildige specialister, som arbejder tæt sammen og trækker på hinandens kompetencer. De dækker hele landet, har flere års erfaring i at udvælge præcis det forsikringstilbud og -dækning, der passer dig bedst, så du dermed får den bedste dækning til den bedste pris.

Vi kan anbefale forsikringsmægler Henrik Christensen

”Jeg er uddannet Exam. Assurandør med speciale inden for landbrug, maskinstationer og entreprenører. Ud over arbejdet som assurandør har jeg været selvstændig maskinhandler i flere år, hvor fokus på service og lange kunderelationer var nogle af mine mærkesager”.

Kontakt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. // +45 7262 6497

eller forsikringsmægler Flemming Post

”Jeg er exam. Forsikringsmægler, og har arbejdet i forsikringsbranchen i 35 år. Tidligere var jeg leder af landbrugsafdelingen hos mæglerfirmaet Willis. Ved siden af mit arbejde driver jeg landbrug, og med et indgående kendskab til landbrugets forhold og en baggrund som håndværker, har jeg specialiseret mig i forsikring af fredede bygninger”.

Kontakt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. // +45 7262 3515

Du kan også altid kontakte din rådgiver hos KHL på T: +45 7634 1700 for at indhente yderligere informationer.